Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
2 september 2016 av Lona i foderforum
Re: Wonderboo naturliga hundfoder

Kan bara instämma - det är knappast entrecote som de gör fodret av . Ett ohemult pris, även om lufttorkade foder ofta kostar rätt mycket, en stor del av kostnaden ser onekligen ut att gå till deras "ambassadörer" och marknadsföring.


Förlåt, men i mina öron låter det som ren rappakalja med att fodret inriktar sig till den livsstilsmedvetna citymänniskan . Givetvis är deras ambassadörer just sådana personer med passande raser som bostonterrier mm.


De kan säkert fånga kunder på det sättet med, själv blir jag snarare avskräckt. Även om de har en veterinär som de kan stoltsera med så känns det mest som att de är ute efter ett hippt foder att kränga snordyrt till folk som mer har hunden som en accessoar. Det är ingen slump att representanten för Large-hundar är en Weimaraner - en ras som är vanlig i Stockholms innerstad (guess why?).


Hade gett ett mer seriöst intryck med mer vanligt folk alternativt framgångsrika hundmänniskor, inte framgångsrika mediemänniskor .


TS; Funkar hunden bra på det så visst, kör på, själv hade jag inte gett ett sådant foder om det inte var enda möjligheten. Jag kommer ihåg din förra tråd men inte innehållet, har du testat vanligt färskfoder?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Lona och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Tips/råd om hundfoder(inflammation i tarm)   [14] 26 nov: Ikka 17 jan: Cinzano Tankar om Furry Friends - nytt hundfoder   [13] 7 maj: Buddhathebud 9 maj: aenima Hjälp med hundfoder   [3] 5 jan: Fjärilsligan 10 jan: Puddingpastejn Tankar kring: Hundfoder Granngården Premium   [2] 2 sep: Paniiik 6 sep: pipilotta Hundfoder Granngården   [3] 12 apr: z_z_kungen 12 apr: Voff 92 Avföringskonsistens och hundfoder   [2] 10 apr: Charmaine 11 apr: Ayrin Vilka svenskproducerade hundfoder finns?   [13] 27 dec: CharlotteBror 16 feb: louiseenilsson Erfarenheter av Carrier hundfoder   [4] 20 aug: Fjärilsligan 6 sep: bes Mush helfoder hundfoder   [3] 3 aug: Tequilalina 5 aug: Flat4ever Bra Hundfoder sökers   [10] 20 jul: Tequilalina 4 aug: CarroLillebror
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Fransk Bulldogg | Dvärgpinscher | Rottweiler | Schäfer | Boxer | Shetland Sheepdog
© 1998-2024 Enfinia AB