Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
8 oktober 2016 av Lona i lydnadsforum
Re: Russkiy toy gör utfall mot spädbarn

Nu låter jag kanske hård men helt krasst; vad är viktigast - hunden eller barnet? (Svaret på den frågan är, förhoppningsvis, ganska självklar.)


OM hon behåller hunden så måste hon definitivt sära på hunden och babyn vilket innebär att hunden kommer att få sitta på "undantag" en hel del. Inte särskilt juste mot vare sig hunden eller henne själv eftersom hon garanterat kommer att må dåligt av att hunden kommer i skymundan.


Fortsätter hon som nu är det bara en tidsfråga innan det smäller och även om hunden är liten kan det bli rejält fula bett, blir det dessutom en infektion vilket det lätt blir i hundbett så har barnet ett fult ärr resten av livet, förmodligen i ansiktet.


Så småningom så kommer barnet att röra sig runt i lägenheten och barn är just barn, förr eller senare kommer hen att öppna en grind som inte skall öppnas och så vidare.


Såvida din syster inte kan ge det här en jättesatsning - vilket säkerligen är svårt som nybliven, ensamstående mamma - som kräver såväl tid som ork och pengar samt hjälp av en riktigt duktig instruktör så ser jag bara en lösning och det är lämna bort hunden.


Är hunden väldigt osäker och har haft det jobbigt i tidigare hem så skulle jag inte lämna den till vem som helst utan enbart till någon som jag kände väl eller som någon som jag verkligen litade på hade kunnat rekommendera.


Finns inte den personen så ja, då ser jag bara en utväg och det är att avliva hunden. Det känns garanterat förjävligt men jag hoppas verkligen att hon ser till bebisens bästa i det här läget.


Usch, hemsk sits att hamna i 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Lona och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Osäker hund gör utfall och är vaktig   [7] 26 feb: Zicka 17 mar: Mira och Esther Utfall och nafsar när någon slutar klia eller ska   [2] 18 sep: Minivovven 20 sep: aenima Äldre hund gör utfall mot ny valp   [7] 24 nov: zallysmatte 25 nov: zallysmatte Valp som gör utfall mot bilar   [4] 26 apr: Marie&Smilla 2 maj: Rezt Presentera för spädbarn   [0] 17 sep: Majala Hund får utfall   [7] 14 jun: Puffp 1 jul: STB Vilken storlek på halsband till Russkiy toy?   [0] 2 maj: HelenaD86 Unghund 10 månader, plötsligt utfall mot hanar   [13] 24 feb: lingo 26 feb: Anneli Staffar skadade spädbarn svårt!   [15] 21 nov: hundöga återkomst 21 dec: Lona Hunden gör utfall   [5] 12 mar: Mocca 14 mar: Ayrin
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Dansk/Svensk Gårdshund | Dogo Argentino | Rottweiler | Dobermann | Dogue de Bordeaux | Engelsk Springer Spaniel | Jack Russell Terrier
© 1998-2024 Enfinia AB