Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
12 oktober 2016 av Hundträffen i aktiv med hund (1 svar)
Förstör allt i hundgård

Nu ber jag och lite hjälp. Jag har en 7 månaders stövarvalp och han ska förstöra allt i hundgården. Hundbäddar, filtar, träväggar, gräver hål i marken och nu har han rivit upp golvet och det börjar bli en dyr historia.. Han misstrivs inte, det vet jag utan det handlar ju om att han är antingen understimulerad eller uttråkad, eller båda alternativen!


Han har sällskap av två äldre hundar i hundgården (de trivs jättebra där och gör aldrig något dumt) och jag lägger in saker som ska aktivera honom,  flera aktiveringsbollar,  olika leksaker, pinnar, kottar mm men det räcker ändå inte..  När han var yngre så tuggade han som alla valpar på saker inomhus som man inte får men det har han slutat med sen ett tag tillbaka. 


Jag vet inte vad jag ska ta mig till för det är inte direkt som om det går att fya hunden i hundgården när vi inte är hemma.. Så tips på inredning och dylikt som är stimulande är tacksamt! Har ju idéer själv på hur jag ska göra men vill gärna höra andras idéer.


Och sen vad jag kan göra med honom? Han får ju daglig motion varje dag med lydnadsträning under promenaden, injagning är påbörjad men ligger just nu lite på hyllan pga älgjakten. Jag tänker om man skulle köra agility, lydnadsträning enbart med honom på annan plats, miljöträning i stan. Att t ex lägga blodspår är inget alternativ för då vi inte vill lära upp honom på det.


Vill ju få bukt på det här problemet för det är ju inte roligt.. Finns det någon annan som haft sammaproblem?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Hundträffen och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hundgård och koja till Nisse   [9] 19 feb: Nisseshusse 23 feb: Mira och Esther Berikningstips hundgård   [3] 5 jul: Frihannisaac 6 jul: Mira och Esther Hund i hundgård - Är detta rimligt?   [9] 15 maj: weloty 16 maj: Anneli Hundgård - både sol och skugga?   [1] 15 mar: Ellet 16 mar: Ayrin Hundgård i villaområde   [23] 23 mar: Tommyrr 26 mar: Rezt Frågor om hundgård   [3] 18 nov: natalih 18 nov: natalih Hundgård lätt att sätta ihop   [1] 14 maj: Annzo 31 aug: Ovasen Hundgård vs hunddagis? Vad skulle ni göra?   [10] 30 jan: Majala 15 feb: Majala Ha hund i hundgård?   [3] 16 jan: Havsfruen 14 feb: Bamsen74 Köpa hundgård i sektioner?   [7] 7 aug: daisu 12 sep: daisu
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Labrador Retriever | Chihuahua | Schäfer | Fransk Bulldogg | Dvärgpinscher | Rottweiler | Jack Russell Terrier
© 1998-2024 Enfinia AB