Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
14 oktober 2016 av Lona i sjukdom & hälsa
Re: Värdena blivit sämre, början till slutet...

Det är lika vidrigt varje gång, förr eller senare hamnar man där 


Jag kan naturligtvis inte sitta här och säga hur du skall göra men såhär har jag gjort de gånger jag har haft chans att förbereda mig lite; Åt fanders med dietmat och annat, de har fått äta vad sjutton de vill i rejäla mängder. Köttbullar, blodpudding, märgben - you name it (förutsatt att magen har tålt det förstås).


Vi har varit ute och haft KUL i den mån de velat och orkat, labradoren som hade diskbråck fick sista dagen vara ute och apportera änder som vi sedan kampade med, enda gången i hans liv som han fick BITA i en and - fjädrarna rök åt alla håll 


Ta det sedan hellre lite för tidigt än lite för sent. Det är en hemsk känsla att inse att man väntat för länge. Som min mamma sade när jag velade med min första hund som "bara" blev gammal - "Hon ska väl ändå kunna gå in till veterinären själv?" . Och det gjorde hon, nästan 16 år gammal, med flaggan i topp .


Det är dessutom betydligt mindre traumatiskt för både hunden och dig att beställa en tid hos "rätt" veterinär som har gott om tid för att ni skall kunna ta det i er takt utan att jäkta.


De flesta veterinärer försöker förmodligen göra så även på jourtid men det är inte så lätt när hela väntrummet är fullt med patienter.


Vet tyvärr av egen erfarenhet hur hemskt det är att sitta med en riktigt, riktigt dålig hund som LIDER och du bara väntar på att veterinären skall komma och avsluta det hela. Det var en fruktansvärd upplevelse och med njurarna kan det gå fort - sätt er inte i den sitsen!


Ta en sista tid tillsammans, gör sånt ni älskar och fatta sedan beslutet innan det gått för långt. För din hunds skull måste du vara stark nu!


Kram! 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Lona och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Varför har det blivit så här på forumet??   [13] 2 okt: pipilotta 18 okt: Ayrin Hund blivit trött   [3] 14 mar: melvin13 14 mar: Draghund Lugn hund blivit aggressiv vid hundmöte   [6] 2 feb: Ossiander 4 feb: Ossiander Ballar ur i slutet av promenader   [3] 10 okt: FannyLid 10 okt: FannyLid Början till tandlossning hos äldre hund   [5] 30 jun: Azuras 2 jul: Azuras Hjälp! Min hund har blivit aggressiv...   [13] 18 mar: Snigelmille 23 mar: Snigelmille Tik kissar blod i slutet av promenaden..   [1] 8 nov: Linnea83 9 nov: SanCha Nu har husse också blivit sugen på en hund till!   [3] 7 sep: abbe83 8 sep: Jennie&Märta Min hund har blivit biten, hjälp!   [9] 26 apr: Sebastian 30 jul: Alf Blivit rädd för småljud, tips någon??   [9] 5 apr: eddor 8 okt: eddor
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   American Staffordshire Terrier | Dobermann | Cavalier King Charles Spaniel | Golden Retriever | Grand Danois | Schäfer | Dalmatiner
© 1998-2021 Enfinia AB