Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
17 november 2016 av Samojeden i övriga hundfrågor
Re: Min hund gillar mig inte

Du har bara haft hunden i två veckor så gör inte sådana antagande ännu... det är alldelles för tidigt och är helt övertygad om att hunden tycker jättemycket om dig om du leker och visar den massa saker... men förstår absolut hur du känner!! 


Det du ska veta om relation mellan hundar och människor och det vi kallar ledarskap är att det inte går uppifrån och ner utan tvärtom nerifrån och upp... dvs hunden ser upp till vissa människor som den tycker är kompetenta, trygga och roliga.. och i en familj så är det ju ofta så att pappan har lite naturlig ledarroll och det märker hunden.


Det du ska tänka på är att inte vara för hård mot hunden då tycker hunden inte att man är så pålitlig och relationen blir sämre så undvik att hamna i en negativ spiral där hunden bara gör fel hela tiden och får straff...lär den istället på ett positivt sätt vad du vill att den ska göra i olika situationer så hamnar du i en positiv cirkel där du kan påminna hunden om hur man gör rätt istället och hunden tycker du är rolig att vara med och ser upp till dig. 


Det kan oxå kanske vara så att han kanske inte är lika överförtjust i hunden (?) ..isåfall vill ju hunden övertyga honom hur snäll och fin han/hon är...vissa hundar har väldigt stort behov av att bli omtyckta av dem som tycker minst om dem.. dig behöver ju hunden inte fjäska för eftersom den redan känner sig omtyckt av dig. Det kommer ge sig ska du se. 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Samojeden och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Inlärning av hund som inte gillar godis?   [8] 19 aug: biro 2 sep: Halvtand Ettåringen gillar att äta bajs.Hur gör ni?   [4] 18 apr: Hilu 25 apr: BushundenL gillar att äta fiskmat   [1] 18 mar: k.glantz 18 mar: STB Hund som visar att han inte gillar npågon   [10] 30 dec: Ronjas 1 jan: Ronjas Vår lilla gillar inte oljan!   [3] 27 sep: Suz Buz 28 sep: Suz Buz min daghund gillar inte sin matte   [2] 22 maj: alexlinn 24 maj: alexlinn Tik eller hane, vad gillar ni bäst?   [12] 26 mar: ylvahedin 27 mar: SnällaBella gillar rasen cavailer   [3] 22 jan: Lippan91 22 jan: pipilotta Tips på Gott belönings godis som Era vovvar gillar   [8] 21 okt: Kristin_Kezo2012 24 okt: Qela Min hund gillar ej andra tikar.   [12] 11 sep: Honeey 11 sep: Honeey
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Jack Russell Terrier | Schäfer | Grand Danois | Chihuahua | Pudel | Dobermann
© 1998-2021 Enfinia AB