Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
19 november 2016 av Sezziyanen i övriga hundfrågor
Re: Lagen om hund i bur

Har inte så mycket åsikter om ämnet. Att vänja in en hund vid en bur i syftet att man ska börja ha den i bilburen sen tycker jag inte gör nått. Dvs att man är hemma med hunden och låter den gå in i buren, stänger dörren lite av och till så den vänjer sig vid både bur och dörr. Men inte att man _stänger in_ hunden dvs.

Ser ingen som helst bra sida med att folk skulle vara tillåtna att på nått sätt "förvara" sina hundar i en bur hemma medan de själva är ute. Är man så rädd om saker hemmet tex så tycker jag inte man ska ha hund. Så det tycker jag det är bra att vi har en absolut lag mot.

Lite OT men, jag har inte varit så aktiv här på ett tag men jag har alltid förut tyckt att du är en av de vettigare personer som postar här Ayrin, så jag vet inte riktigt vad du har fått skit för men tja, spontant så låter det konstigt för mig.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Sezziyanen och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vad säger lagen?   [5] 28 feb: Puddingpastejn 6 mar: Voff 92 Läge för veterinär? Artros?   [11] 29 sep: Ayrin 4 okt: STB Långa, spetsiga nitar. Vad säger lagen?   [9] 23 jan: Pawbuddy 26 jan: Pawbuddy Avtal på hund, vad säger lagen egentligen?   [18] 10 feb: BettN 11 feb: Zarjess vad säger lagen, veterinärvård.   [2] 29 jul: Obelix 30 jul: Madde88 Nya lagen: Förbjudet att skjuta lösa hundar   [26] 30 jun: Vovven 2 jul: Hortensia vart är "lagen" på detta om koppladhund?   [7] 16 feb: Belgisk Vallhund 16 nov: Bella & jag När är det läge för längre promenader?   [11] 9 okt: pönz 9 okt: Blanco Niño Ni som kan lagen titta hit!   [38] 10 sep: Larzon60 13 sep: sosza Lagen om alltings jävlighet?   [17] 27 jun: Koffen 28 jun: Nukutvi Huskies
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Schäfer | Border Collie | Chinese Crested Dog | Flatcoated Retriever | Dvärgpinscher | Rottweiler
© 1998-2023 Enfinia AB