Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
4 mars 2017 av Tigrett i övriga hundfrågor (10 svar)
Hundarna skäller i lägenheten

Hej!


jag är förtvivlad! Jag har två fina hundar, som inte skäller när jag är hemma. Bara om någon kommer eller om de ser nått utanför fönstret. Då kan de skällande en minut men sen är det tyst. Jag säger åt dem på skarpen om de skäller. Senaste veckan har de skällt 4 gånger, ca 30 sekunder-1 minut åt gången. 


Problemet är att grannarna säger att de skäller när jag är borta. De skäller inte när jag går, och inte när jag kommer hem. En granne som jag har lite mer kontakt med säger att det inte är varje dag, men skickar meddelanden på telefon så fort hon hör minsta voff. Säger hundarna ett knäpp, så kommer ett meddelande: har du stuckit?


Nu har en annan granne klagat och sagt att hon kommer börja jobba natt och oroar sig för att inte kunna sova...


ytterligare en granne har jag frågat och den säger sig inte bli störd, men har heller inte sagt att de inte hör hundarna. 


När jag går ser jag till att rasta hundarna först, jag stänger så de inte kan se ut genom något fönster, har radion på så att de hör den, men tydligen säger de voff ändå, och jag vet ju inte vilken omfattning det är, bara att folk blir störda och det är ju obehagligt! 


Funderar nu på skällhalsband. Känns inget kul men om det inte blir tyst så måste jag ju flytta (vilket ändå kan leda till att det upprepas) eller hundarna måste bort ( orkar inte tänka på det, helt förkrossande tanke). 


Ge era bästa tips och råd innan det blir katastrof! 


Hur tränar man bort skall hos hundar som inte skäller hela tiden, och i stort sett bara när man inte är hemma? Kan ju tillägga att jag skaffat hundarna under andra förhållanden, som livet förändrat. Och jag har inte råd med dagis! Det bara går inte! Skulle inte skaffat hundarna om jag vetat att skulle bli ensam med dom och bli tvungen att bo i lägenhet! De är 6 och 7 år gamla!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Tigrett och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
När andra hundar skäller på min hund   [5] 6 aug: Sanmatte 11 aug: Sanmatte Uppjagad/Skäller vid hälsning   [4] 14 jul: Juwel34 11 aug: Sanmatte Valp som skäller   [6] 21 apr: Tessi11 22 apr: Tessi11 Hunden skäller på balkongen   [7] 14 aug: annalena654 11 apr: Goggelito Valp skäller när han blir osäker, tips?   [2] 26 jul: Axezz 6 aug: heddabo Valp skäller så fort hon inte får uppmärksamhet   [9] 12 maj: Jan82 19 maj: Halvtand Hur göra presentation på hundarna?   [1] 17 apr: Sandra99 18 apr: Lona Introducera hundarna för varandra, tips?   [3] 16 dec: -Aslan pwd- 7 jan: Lottaandersson hundarna vaktade och slickade när mamman ammade   [1] 4 okt: vakthunden87 4 okt: aenima Vilka går bra ihop med andra hundar o skäller inte   [6] 12 aug: Lojsie85 12 aug: Lojsie85
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   American Staffordshire Terrier | Rottweiler | Schäfer | Golden Retriever | Dobermann | Leonberger | Dalmatiner
© 1998-2021 Enfinia AB