Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
12 mars 2017 av Isa & McGuinness i övriga hundfrågor (6 svar)
Linsan finns inte mer frågor hund som är kvar

Med sorg i hjärtat skriver jag detta inlägg. Igår var jag tvungen att ta beslutet vi alla hundägare måste ta när våra älskade hundar har kommit till slutet i sitt liv. Linsan led av sina andningssvårigheter som hon drabbades av igår eftermiddag. Hennes hjärta var också förstorat och röntgen visade att lungorna inte var bra så beslutet i sig var egentligen inte så svårt att ta men det gör ju så ont i hjärtat. Jag var med på avlivningen och det är jag glad för, jag var inte med när Snobban dog för sju år sedan och det har jag alltid ångrat. Det gick lugnt och fint till när Linsan dog och allt var över på en sekund.


Vi var hem nummer 4 för denna underbara hund och hon hade inte haft det så lätt i livet. När hon kom till oss hade hon nästan svultits ihjäl av den förra ägaren. Hon har fått flera kullar som avelstik och gavs bort när hon inte längre fick tas valpar på. När hon kom till oss hade hon även juvertumörer som visserligen togs bort men där den tidigare ägaren valde att inte ta biopaket på knölarna. Hon har blivit misshandlad i ett av de andra hemmen men hos oss fick hon fem bra år och vi har en av hennes valpar. 


Nu till mina frågor. 


1. Hur har era hundar reagerat när ni tagit bort en hund? Guinness var liten stirrig när vi kom hem utan Linsan men har inte letat efter henne.


2. Svårt att svara på men tror ni att han kommer börja leta eft henne vid senare tillfälle. 


3. Har någon av er valt att inte skaffa mer hundar efter det att ni tagit bort en eller flera hundar? 


Det känns rent ut sagt skit just nu men jag vet att den värsta sorgen och smärtan kommer mattas av med tiden och att sorg måste få ta tid. Känner mig nere men inte lika nere som när Snobban dog då Linsan blev äldre än Snobbens 6 år, Linsan blev 11 nästan 12. Jag visste också att Linsan levt på lånad tid då hon opererats sammanlagt tre gånger pga tumörer. Med Snobban kom det plötsligt och det blev långdraget innan vi fick veta att det inte gick göra något pga de problem Snobban hade. 


Ha en bra söndag. 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Isa & McGuinness och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Sibirian Husky. Lite frågor om rasen .   [4] 4 jun: Ginza Schäfertik 5 jun: Ginza Schäfertik Klicker frågor för nybörjare   [2] 31 jan: Belina bus 1 feb: Belina bus Utländskt chip. Finns det tex ngn landskod?   [6] 6 aug: JackChi 4 mar: orlandoolivia106 Om dessa frågor   [0] 16 sep: cio Finns det finare alternativ än SKK:s Hundens bok   [8] 15 dec: KristinaB 19 dec: KristinaB frågor om att ha hund i bil   [7] 3 nov: Kautan 5 nov: Leias husse Frågor hunddagisutbildning   [2] 29 okt: Malin_87 29 okt: Malin_87 Köpa Chow Chow valp - frågor!   [13] 30 mar: JohannaS 31 mar: Gurkans jacka med koppelfäste ? Finns det?   [3] 29 jan: Joke 72 31 jan: Draghund Frågor till hundquiz (frågesport)   [1] 12 jul: Andre91 15 jul: Frallorforlife
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Labrador Retriever | Chihuahua | Dvärgpinscher | Fransk Bulldogg | Rottweiler | Schäfer | Boxer
© 1998-2024 Enfinia AB