Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
30 maj 2017 av närjagmötteharry i valpforum
Re: Bitande hundvalp del 23456/uppdatering

Jycken har varit rätt trevlig o ha o göra med de senaste två dagarna. Kommer säkert få skit för att jag jinxar nu men för första gången på ett tag så återfann sig den där glädjen över att ha en hund igen.


Det jag gör är att dels hoppa (nåja) över på andra sidan kompostgallret om vi är inomhus eller sätter mig i soffan så han inte kommer åt mig samt låtsas som det regnar o gäspar o har armarna i kors. Utomhus gör jag som så att antingen binder jag upp honom i närmaste ställe o finns inget sånt o det ej går o avleda med tex nån leksak då plockar jag upp honom o där står vi tills han lugnat sig. Det funkar 8 av 10 ggr. Det går även att bara stå still med kopplet rakt utsträckt från kroppen så han ej kommer åt mig men ändå står o gläfsar på marken såklart men på ngt vis så verkar han fatta att det inte är nån idé då heller o ger upp o kommer på andra tankar.


Upplever att han är mest bitig på morgonen samt eftermiddagen. Kanske är överskottsenergi efter natten? Den som jag inte har efter att inte sovit en normal natt på snart tre veckor. 

Jag gör även en hel del hjärngympa. Dels det som en av er skrev här inne o sen tex lägger blodpudding i trädstammen så får han leta o lite sånt enkelt men som han verkar gilla. Tar gärna emot fler tips på hjärngympa förresten av er alla :) 


Ja, Rom byggdes inte på en dag sägs det men det känns ju iaf som om det har lossnat ngt lite i detta jäkla fanatiska "jag ska bita på min matte för hon är så saftig o go" 


Jag har förresten slutat kasta pinne och bollar också. Instruktören på valpkursen sa att det är jättestressande o kan bidra till att stressiga beteende sätts igång, så som bitande. Hade ingen aning om att det kunde skapa stress? Men är väl förstås från hund till hund kanske.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om närjagmötteharry och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hundvalp kissar i sängen   [15] 15 jul: Marre993 16 jul: Anneli Varför juckar en hundvalp?   [1] 14 apr: Marre993 14 apr: Torparinnan Bitande dvärgtax 12 veckor.   [4] 27 dec: Mannhem 27 dec: Mannhem Letar hundvalp Chihuahua eller pomeranian   [8] 17 jul: Manniz 24 jul: Manniz Klåda hos hundvalp   [6] 8 jul: Frihannisaac 11 aug: Ginza Schäfertik FRÅGA VETERINÄREN OM DIN HUNDVALP & FÅ SVAR PÅ TV   [0] 17 jan: joreSVT resa med en hundvalp   [3] 14 sep: Izabela 14 sep: Evolve Bitande 12 veckors   [8] 25 mar: N91A13L15 30 mar: makiko hundvalp som skäller och hugger mot en   [4] 25 mar: N91A13L15 29 mar: Gurkans bitande /attackerande valp   [4] 15 mar: N91A13L15 15 mar: Ayrin
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Chinese Crested Dog | Golden Retriever | Jack Russell Terrier | Dobermann | Grand Danois | Chihuahua
© 1998-2023 Enfinia AB