Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
11 juli 2017 av s0me0ne i övriga hundfrågor
Re: Omplacering så ledsen

Jag kände också misslyckandet i flera år, jag är en lättstressad person och gjorde min hund till ett spattigt osäkert tok, hon stirrar upp sig och söker av allt att ha koll på ute, litar inte på att matte fixar saker och ting.
Då pratar vi schäfer, jag har jobbat både med mig själv och hunden och sakta har det gått men jag har släppt tanken på att jag misslyckats, hon är som hon är och jag också.

Är hon ute med nån annan går hon jättesnällt och är oftast lugnare, så det hänger ihop med våra känslor och ett inlärt beteende som blivit.

Många bra råd och stöttande inlägg här och man behöver inte skämmas för en skällande hund, gå vidare bara och andas. 
Sen är det två ettriga raser i en, kan bli bitska och är den som du säger uppjagad slår den över och du är närmast när den inte kommer åt det den gafflar över.

Kämpa på, annars är omplacering inte en elak sak att göra, man tänker på både hund och sitt eget mående och det är helt ok.
Lycka till!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om s0me0ne och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
omplacering vuxen hund kontrakt   [2] 16 jul: Vargtassen 19 jul: Gurkans Så ledsen över patellabakslag   [2] 23 feb: Yorkie-Zoffan 23 feb: Yorkie-Zoffan Söker fodervärd/omplacering för vår unghund   [7] 4 sep: Alexandra¿… 6 sep: Gurkans Omplacering, hjälp och råd   [10] 8 jun: Lollo272 9 jun: Lollo272 Omplacering - försiktig stövarblandning 7månader   [2] 30 okt: majsan16 31 okt: Anneli Omplacering/adoption   [3] 21 okt: XXIIXX 21 okt: Anneli LABRADOR-HANE FÖR OMPLACERING SÖKES!   [5] 30 mar: BellaValkyria 31 mar: Torparinnan Hjälp välja omplacering, jaktlabbe - malle, annan?   [9] 18 jan: Annka 20 jan: Ayrin Omplacering 5-årig Collie-tik?   [6] 11 aug: Cassie14 20 jan: Zimbast Omplacering hanhund   [2] 1 jun: Ellie 14 jun: Svea58
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Tax | Australisk Terrier | Cairnterrier | Schäfer | Grand Danois | Svensk Lapphund | Shetland Sheepdog
© 1998-2022 Enfinia AB