Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
18 augusti 2017 av sandrak80 i sjukdom & hälsa
Re: Min hund har tappat i vikt

Tack! Och tack för tips.


Vi försöker ge dem lugn och ro på dagarna genom att låta dem va på övervåningen medan vi är där nere. Eller gå ut med bara barnen. Nu i sommar har de varit ute en del också vilket är lugnare än att va inne. Efter klockan 19.30 sover ju barnen så då är det lugnt och fridfullt.Från och med nästa vecka är barnen på förskola på dagarna så då blir det ju ännu lugnare.


vi har provat alla möjliga foder på veterinärens rekommendationer men det som har funkar bäst är doggys mat försmåhundar. Hon har ätit den i cirka två år och inte fått samma magproblem dom förut. Vi får se, veterinären pratade om att vi skulle avvakta lite med att byta med tanke på att det har fungerat så bra. Men ett alternativ är att byta och hoppas att hon inte får problem igen utan att det ger henne hull. 


Vad gäller promenaderna bajsar ju hon gärna när hon är löst. Det funkar annars också men hon går gärna undan en bit. Jag har dock inte upplevt att det har varit några problem med promenader eller att hålla tätt. Hon har inte visat några tecken på att ha ont i magen. 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om sandrak80 och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Tappat päls under nosen   [2] 22 apr: DogDude 22 apr: DogDude Vuxen fralla tappat 2 tänder   [1] 6 dec: babywanda 6 dec: VivekaR Ines hade tappat en tand!   [3] 1 jul: GITT@N 1 jul: Hortensia Tappat bort stamtavlan, utställning, vad göra?   [5] 2 mar: Corywelour 3 mar: Corywelour Valp som tappat aptiten   [3] 11 nov: MP94 12 nov: /Ma... 19v o tappat nästan alla tänder vanligt?   [2] 16 okt: agge82 17 okt: z_kio_85_ Tappat päls vid morrhårren (sårskorpa?) -KATT   [1] 24 jun: sparrowcrazy 24 jun: Belgisk Vallhund Tappat alla kontoinställningar   [1] 12 jun: Bellen 12 jun: MånaDisa Tappat bort tävlingsboken för agilityn   [2] 3 maj: LURIFAXEN 4 maj: Woofer min hund har tappat mat lusten.   [10] 28 jan: DalmatinerMatte 29 jan: Nallemaja
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Papillon | Dobermann | Boxer | Hovawart | Pyrenéerhund | Jack Russell Terrier
© 1998-2019 Enfinia AB