Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
9 oktober 2017 av Vivvisen i övriga hundfrågor (6 svar)
Frågor om min vovve

Hej! 


Jag har en blandras hane (dansk svensk gårdshund + Mellanpudel) på snart 2 år. Jag har några problem som jag vill få bort men inte vet hur.


 


mitt första problem är att han drar mkt i kopplet. Han drar nästan konstant, och jag försökt massor - Jag har belönat varje gång han successivt har tagit kontakt med mig, jag har belönat varje gång han inte drar, jag har försökt vart "roligare än allt annat" genom om kasta godis och leka lite och jag har haft me en leksak ibland som ska göra att han väljer MIG. Men inget funkar i längden. Han kommer fram till mig och tar belöningen, sen drar han igen, sen stannar har lite och vill leka, sen drar han igen osv. Hur ska jag göra? Finna det nått mer mkt bättre knep?


 


Sen mitt andra problem, han jagar bilar, katter, annat småvilt osv. och även här har jag försökt med en massa saker. Jag har en inhägnad tomt och bor vid en väg, och varje gång det kommer en bil springer han efter staketet och skäller. Jag har försökt med att han står i en lina så att jag kan få tag på honom direkt och säga åt honom, och det funkade faktiskt ett tag, så jag provade vara utan lina en dag.. men det va samma sak igen, han sprang efter bilen. När han va liten valp fram till 10 månaders åldern så har han alltid funkat att ha lös. Men sen kröp jaktlusten fram och han jagar allt annat än leksaken jag har i handen.. 


 


Hoppas någon kan hjälpa mig, det skulle vara till stor hjälp om nått funkade!


tack i förhand


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Vivvisen och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Frågor till hundquiz (frågesport)   [1] 12 jul: Andre91 15 jul: Frallorforlife Kära vovve! Ge mig era synpunkter!   [5] 1 maj: Puddingpastejn 29 jun: Frallorforlife Frågor kring hunds beteende   [3] 9 mar: jonatannk 9 mar: jonatannk Frågor kring att flyga med hund   [2] 20 feb: Solsophia 21 feb: Puddingpastejn VOVVE, inloggning?   [6] 29 jan: pipilotta 30 jan: pipilotta Frågor om hundgård   [3] 18 nov: natalih 18 nov: natalih Frågor till hundägare   [0] 12 sep: IndustridesigHIG Frågor kring valp   [13] 8 sep: cosmo19 17 sep: Lona Adoptera hund - försäkring och frågor   [2] 16 aug: datapata 19 aug: datapata TACK Vovve-Mats!   [0] 5 jul: Lona
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Kooikerhondje | Whippet | Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Tax | Fransk Bulldogg
© 1998-2021 Enfinia AB