Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
15 november 2017 av Daisyrock i vård & skötsel (6 svar)
Treårig tik som uträttar sina behov inomhus

Hej! Jag har två hundar, en äldre hund som jag haft sedan valptiden, med henne upplever jag inga problem. Sedan har jag en ny hund, som jag haft i drygt 4 månader, och den är med henne som jag har problem.


Den nya hunden är en omplacering, i det tidigare hemmet fanns inga tydliga regler och med skötseln var det lite si å så. När hon kom hade hon svamp, hårbortfall och var riktigt mager. Med Råd av veterinär så är dessa problem på väg att försvinna, svampen är borta, pälsen har blivit mycket bättre och vikten går åt rätt håll även om vi fortfarande arbetar för att lägga på henne några kilo. 


Problemet är att hon både kissar och bajsar inne. Ibland röjer hon sina spår, ibland inte. Veterinären kan inte hitta något fel på henne. Vi har kamera i huset och kan se vad hon gör även när hon äter upp avföringen. Vi har försökt att begränsa hennes utrymme genom att dela av ett rum med kompostgaller, detta spelar ingen roll då hon hoppar över gallret så fort vi lämnar huset. Detta utför hon även med tratt på sig utan problem. När hon är lämnad ensam så har det varit i sällskap av den andra hunden och jag och min sambo har då kommit hem och gått ut med henne med tvåtimmars intervaller. Senast idag har hon både bajsat och kissat inne, även fast hon bajsade under promenaden i morse, vid kl 08 samt vid 12 tiden. Under de första veckorna var jag hemma på heltid med henne och då var det ju sommar och vi hängde mest i trädgården, dessa problem märkte jag inte riktigt av då. Hon är helt rumsren om nätterna.


Är det någon som har tips på vad vi kan göra? Då det känns hemskt att ”alltid” komma hem och börja sanera hennes avföring. Att lämna tillbaka henne är inget alternativ. Tidigare ägare har sagt att hon varit rumsren hos dem även om jag har svårt att tro det.


Ursäkta långt inlägg.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Daisyrock och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hjälper kastrering mot markeringskissande inomhus?   [1] 20 nov: Marie&Smilla 20 nov: Puddingpastejn Underlag för hundträning inomhus? (hemma)   [9] 30 okt: Ayrin 11 nov: Ayrin Bygga hundstall och inomhus hall   [1] 10 mar: Sandra99 10 mar: Lona FÅ BORT BAJSLUKT INOMHUS/EKPARKETT   [5] 20 jul: Petitbrabancon 27 jul: Michaelhh375 Hundägare i behov av hjälp.   [9] 8 maj: hardyb 12 maj: Voff 92 Hunden bajsar inomhus....   [3] 11 dec: Anny10 14 dec: Svea58 Munkorg inomhus? Hiss eller diss?   [8] 28 maj: falafeln 31 maj: Gurkans Börjat bajsa inomhus, 7 månader   [2] 30 nov: kalo 30 nov: hundöga återkomst Artroshund och behov av motion...hur göra?   [19] 12 nov: BushundenL 17 nov: BushundenL Hur aktiverar ni era hundar inomhus?   [6] 23 okt: Emmksthlm 29 nov: makiko
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Australisk Terrier | Cairnterrier | Tax | Schäfer | Svensk Lapphund | Grand Danois | Shetland Sheepdog
© 1998-2022 Enfinia AB