Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
1 december 2017 av -Aslan pwd- i vård & skötsel
Re: Andis AGC 2 eller Andis AGC Super 2 Speed?

Jag har portis (portugisisk vattenhund) och kör med en Andis AGC 2 som jag är jättenöjd med! Överlag tyst och vibrerar mycket lite. Jag kör enbart på den "långsama" farten, eftersom ljudet blir kraftigare/högre på den "högre" farten och jag har upplevt att det stressar hunden. Så Andis AGC 2 har passat mig perfekt!
Jag har köpt med flera olika skär. Både maskin och alla skär är köpta hos lyckliga fåret. På vintern kör jag med 19mm skär och 10:ans skär (typ 1.5mm) på tassar och nos. På sommaren har jag ett skär som heter 4FC, som är 9,5mm. Då blir det väldigt kort, men för min hund som älskar att bada och är väldigt värmepåverkad är det skönt med lite kortare päls. 
Jag brukar klippa vänners småhundar (blandningar med havanaise, några med bichon frisé osv) och de har varit jättenöjda med 19mm-skäret. Kan bifoga en bild på min kille där han är klippt med detta skär  Små hundar ser "valpmjuka" ut i pälsen med 19mm-skäret och det är perfekt. Går även att klippa med sax om man vill, men det tar mer tid. Brukar finputsa med sax runt ansikte och på benen när jag klipper mindre hundar.

Bilder:

Som medlem kan du här läsa lite kort info om -Aslan pwd- och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Har en super fin hanhund som jag vill para   [7] 31 aug: Miltonsmatte 2 sep: hundöga återkomst Är det skillnad på oster och andis skär?   [24] 20 jan: FlowerQueen 20 jan: Torparinnan Svårttuggat och super gott hundgodis?   [5] 28 dec: Ater 29 dec: Alfa-No Sweat vilken model av oster eller andis   [2] 7 sep: Tessan och Zakira 8 sep: Teddies matte prob super creme i GBG?   [1] 31 aug: linlin 1 sep: Tugga Terrier super glad och stolt över tjejerna   [5] 13 aug: Mitzy91 13 aug: Mitzy91 Problem med andis klippmaskin   [5] 25 maj: sofiia 18 jun: sofiia Skär till Andis klippmaskin? Shih Tzu   [0] 26 apr: Uems Andis eller Oster-skär?   [5] 21 mar: silas 21 mar: Tugga Terrier Vilken Andis klippmaskin ska jag köpa?   [5] 14 mar: silas 14 mar: Teddies matte
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Papillon | Dobermann | Pyrenéerhund | Hovawart | Yorkshireterrier | Rhodesian Ridgeback
© 1998-2019 Enfinia AB