Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
15 januari 2018 av username i valpforum (10 svar)
valp som skäller på "sura" grannar

Jag har redan skrivit här förrut angåennde att valpen skäller på folk ute, men fick bra råd.

Det är bara det att vi har grannar i närheten som vi inte pratar så mycket med och det känns väldigt obekvämt mellan oss.
Deras dotter brukar gå ut till skolan tidigt på morgonen och då är jag ute på rastrunda i trädgården med hunden. Detta har hållit på nu i drygt 1-2 veckor. Jag försöker distrahera valpen sitta med den och klappa den samtidigt som de går förbi... inget hjälper.

Jag har försökt prata med de, men antingen så ignoreras jag eller så lyssnar de inte. Får nu en bild av att de ogillar hunden samtidigt som de inte gillar mig.
Valpen skäller ju ivrigt på de när de åker/ går och har försökt fråga om valpen får hälsa, men det får den inte. Barnet som går på skolan tidigt glor också väldigt mycket på hunden vilket inte hjälper speciellt mycket. De gillar i allmänt inte hundar.


Jag försöker att träna hunden till att bli van med människor och andra hundar i allmänthet så vi kan gå lugnt så småningom. Men tack vare den här situationen så verkar inte det nu bli speciellt bättre när jag går ute med honom. Han skäller/ fnyssar ett rätt bra tag ute som jag tror han försöker göra för att få uppmärksamhet/ jaga bort dom?Har ni några tips på hur den här situationen bör hanteras? 

Raser: Schäfer

Som medlem kan du här läsa lite kort info om username och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hunden skäller på balkongen   [6] 14 aug: annalena654 15 aug: Sezziyanen Valp skäller när han blir osäker, tips?   [2] 26 jul: Axezz 6 aug: heddabo Valp skäller så fort hon inte får uppmärksamhet   [9] 12 maj: Jan82 19 maj: Halvtand Vilka går bra ihop med andra hundar o skäller inte   [6] 12 aug: Lojsie85 12 aug: Lojsie85 Vaktande tik skäller   [3] 4 feb: Awsa 13 feb: Torparinnan Labrador skäller, men bara när vi sover. Hur göra?   [5] 19 nov: Fenrasth 23 nov: AndyPandy Högljudda grannar   [4] 15 sep: Nettanea 16 sep: pipilotta Valp som skäller mycket   [4] 28 aug: hejsansvejsan 28 aug: hejsansvejsan Valp skäller på morgonen   [4] 3 aug: Sunshine 9 aug: ygdrsil springer utmed staket och skäller...   [4] 19 okt: Trevare 19 okt: Trevare
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Schäfer | Chihuahua | Labrador Retriever | Rottweiler | Shetland Sheepdog | Cavalier King Charles Spaniel
© 1998-2021 Enfinia AB