Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
23 mars 2018 av HannaoGipsy i sjukdom & hälsa
Re: Behandling mot allergi??

Hej! 


Ja exakt samma är de för min golden men jag bestämde mig nu istället för att slicka in ett hårprov från henne till en homoepat. Hon ringde upp mig efter två veckor och berättade att orsaken till att hennes kropp kliar och hon fått allergier är pga maten vi gett henne. Hundar ska bara äta de som vargar i naturen äter, kolhydratet och frukter och grönsaker som är i hundmaten lagras i kroppen som socker och gift för hundarna. Och när levern inte kan ta hand om all gift kommer de ut från kroppen på andra sätt så som jästsvamp och allergier. 


Vi fick naturliga ämnen som fattades i Gipsys kropp hemskickade till oss i pulverform, tablettform och droppar och homoepaten var helt säker på att hon kommer få bort klåda och allergier med hjälp av de här och bättre hundfoder så de kör vi på nu. 


Frågade dessutom homoepaten om kortisonstabletterna som vi också gett vår tjej och vad hon visste om den här behandlingen med sprutor och hon sa att de skadar hundarnas njurar riktigt illa och hon skulle aldrig göra de. 


Tycker ni också ska överväga att skicka ett hårprov för analys, vi skickade till Therese på Homoepathuset och de kostade 700kr. Hon förklarar allt bättre än jag. Lycka till! 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om HannaoGipsy och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Förstorad prostata- behandling med Ypozane   [1] 9 okt: Douglas16 10 okt: Gurkans Diskbråck, behandling och återgång   [1] 20 sep: Lakritstrassel 20 sep: Torparinnan kan det vara Skabb? ohyra? allergi?   [4] 17 maj: z_Welsh 23 maj: PonBol Allergi test innan hundköp   [0] 25 feb: annaf85 Japansk spets vs Tysk spets - allergi?   [3] 23 sep: drainer 26 okt: Nybörjare Någon som "botat" allergi med egen mat?   [5] 1 maj: jh82 3 maj: Puddingpastejn Allergi och utredning?   [11] 9 jan: Frihannisaac 16 mar: Svea58 Mjällkvalster, behandling?   [6] 29 nov: Emmario 30 nov: Emmario Cane corso - allergi   [0] 11 nov: Tidde hund med atopi-allergi   [1] 1 sep: anna_staff 1 sep: Lena och vildingarna
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chinese Crested Dog | Dansk/Svensk Gårdshund | Schäfer | Chihuahua | Dobermann | Schapendoes | American Staffordshire Terrier
© 1998-2024 Enfinia AB