Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
11 april 2018 av Nivalis i bruksforum (4 svar)
Brukshund i lägenhet?

Är lite nyfiken vad folk har för tankar om att leva med brukshund eller annan aktiv ras i lägenhet? Menar då inte att ha en och ta promenader med när det är fint väder, utan att leva ett aktivt liv med regelbundet fysiks och mental aktivering.


Jag har inte direkt ekonomin till att köpa ett hus med stor tomt än, men känner ändå att jag vill ha en aktiv, ”ordentlig” hund att träna och ev. tävla. Jag är dock lite orolig för att bli nekad av uppfödare då dessa raser inte anses vara ”lägenhetshundar”


Är därför nyfiken på vad ni har för tankar om att ha dessa raser boende i lägenhet. Kanske någon som har egna erfarenheter? Glöm inte att hålla god ton i kommentarsfältet :)


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Nivalis och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
en ylande hund i lägenhet ovanför   [6] 26 aug: Clavie 29 aug: Ayrin Hund i lägenhet?   [20] 1 nov: Voff 92 12 nov: Sezziyanen Hund ensam i lägenhet i 2,5 dygn   [6] 21 apr: almina 6 nov: erik30 Hundar som passar i lägenhet   [1] 16 jan: doglover2016 16 jan: Lucille Att bli rumsren när man bor i lägenhet?   [11] 17 jun: Marie1980 17 jun: Lona Flytt till lägenhet   [3] 12 maj: HundenH 13 maj: Hortensia Kan en meriterad brukshund tas av polis/militär?   [9] 2 dec: sparrowcrazy 4 dec: Ch791022 kan inte vara i min lägenhet på helgerna..   [2] 5 sep: socker 6 sep: sendit Rumsrenhetsträning i lägenhet   [12] 15 maj: Tropper 18 maj: Tropper flytta från hus till lägenhet.   [3] 28 apr: teddybear 29 apr: Gurkans
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Chihuahua | Shih Tzu | Grand Danois | Cavalier King Charles Spaniel | Labrador Retriever | Samojedhund
© 1998-2020 Enfinia AB