Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
14 maj 2018 av Labbisss i valpforum (19 svar)
Oansvarig Hundvakt

jag måste be om hjälp!


Jag har en valp på 15 veckor som är min, men min sambo hjälper till. Jag har betalat henne, jag är med henne hela dagarna och jag tränar och utvecklar henne, och han leker med henne och ger henne mat när jag inte är hemma.


nu skulle jag på konferens i 2 dagar, och en av dessa dagar kommer hon vara med honom, och en av dagarna ska hon vara hos två tjejer på hans jobb. De är inte jättehundvana (uppväxta och haft hund som barn med aldrih fostrat egen) så jag tog tag med hårdhandskarna och bad dem vara försiktiga och ge sig iväg så lite som möjligt.


ikväll nu när jag ringde min sambo och frågade hur det gått för min lilla bebis under sin dag med tjejerna, och då säger han "det har super!! De tog med henne till stranden". 


Jag vet inte om jag överdriver men jag blev förbannad!!


jag bad dem vara försiktiga med värmen och för mycket nya intryck, då de är nya nog för henne, och sen säger de bara som ingenting "vi har varit på stranden".


De har suttit med henne löst i bilen och sen visste inte min sambo mer så han skulle fråga. 


Jag blir helt tokig, man skulle väl aldrig ta någons 15 veckors bebis (människa) och åka med till stranden, så varför gör man det med en hundvalp UTAN ATT FRÅGA?


Alternativ 1. Jag överdriver och de har skött henne jättebra och hon har haft vatten, lugn och ro och legat i skuggan.


Alternativ 2. De är 25 år och ville åka och sola i det fina vädret och tog med sig min valp utan att tänka på några risker, enbart för att de ville sol för sin egen skull.


Jag tycker detta är jättejobbigt då jag inte får vara med henne ikväll och ser hur hon beter sig. Min sambo säger ju bara "hon är pigg och äter och dricker som hon ska" men jag är så rädd att han ljuger för att jag inte ska bli förbannad.


 


vad tycker ni? Ska man bli galen på tjejerna eller är det jag som överdriver? 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Labbisss och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Ingen tillgång till hundvakt, i akutläge   [7] 18 nov: pajen888 21 nov: Ayrin Hundvakt ambitioner   [5] 17 feb: Hundjoggaren 18 feb: Juno Undersökning hundvakt   [1] 16 sep: DSHM 20 sep: traktorn Hundvakt första gången, råd?   [2] 16 maj: LouBlue 17 maj: LouBlue Hundvakt /dagmatte/ Valp /ersättning   [2] 14 mar: MajaS 19 mar: Ayrin Enstaka rastning/ hundvakt   [3] 18 jul: Vitamin 19 jul: Vitamin Söker hundvakt/Dagmatte i Mölnlycke/Göteborg   [0] 14 jul: CarinaAspus hundvakt semester   [1] 11 jul: liljebo 11 jul: STB Söker hundvakt till min vovve   [0] 12 apr: mimmiandersson1 Extramatte / hundvakt Nacka   [0] 7 mar: elin71
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Schäfer | Chihuahua | Jack Russell Terrier | American Staffordshire Terrier | Dobermann | Labrador Retriever
© 1998-2024 Enfinia AB