Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
21 maj 2018 av Labbisss i lydnadsforum (10 svar)
Kommer gnäll och skäll ge med sig

Hejsan!


Jag har en fråga kring min 4-månaders-labbe, då jag börjar bli tokig och vill bara höra era erfarenheter och ert sätt att hantera liknande saker.


Det kan vara så att det bara är en valpgrej som kommer gå över om vi bara gör som vi gör, men jag behöver ändå höra med er.


Detta har varit sedan vi hämtade vår lilla plutt, för 2 månader sedan.


Hon vaknar ca 04:30 och gnäller. Kanonbra, då vill hon ut och kissa och bajsa och det är vi jätteglada att hon säger till om.


Sen går vi och lägger oss igen. Vi i sängen och hon i sin Hage, som hon alla andra timmar på dygnet älskar att vara i. Hon somnar direkt på kvällen när vi lägger henne där, sover lugnt hela natten och om vi lägger henne där på dagarna sover hon lugnt också. Hon älskar sin hage. Hon är inte otrygg eller stressad, detta är bara ett problem på mornarna, annars känner jag mig väldigt trygg i att hon mår bra och är lugn.


Det tar några minuter, sen piper hon igen, då får hon mat och sedan lägger vi oss igen. Här brukar klockan vara ca 05:00-05:30.


Nu till "problemet". Här börjar hon pipa igen. Hon piper konstant och kan hålla på i timmar om det är så. Hon har precis upptäkt sitt skall och har därför de 2 senaste veckorna börjat skälla vid det här tillfället också.


Vi har hela tiden i dessa lägen kört på att ignorera, hon får hålla på men vi ger henne inga svar över huvud taget, och det enda jag hört är att de ska ge sig tillslut, men hon gör inte det.


Hon skäller och gnäller komstant och vägrar vara i hagen vid det här tillfället. Och det ger sig aldrig. Hon kan som sagt gnälla och skälla konstant i 2 timmar.


Jag undrar, gör jag något fel eller är det såhär det går till och det kommer ge med sig med tiden? Känns inte rätt på något sätt att bara låta henne sitta och gnälla och skälla bäst hon vill klockan 05 på mornarna, grannarna måste ju hata oss.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Labbisss och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Kommer jag älska valpen som min gamla hund?   [9] 28 dec: Freddiesmatte 3 jan: Freddiesmatte Kommer valpen känna igen mig?   [3] 13 nov: Julia500 6 dec: Lighteninglog Bordercollie lätt till skall?   [4] 17 maj: Nalle och Tindra 20 maj: Mira och Esther Innan valpen kommer   [8] 28 maj: Kajsa_a81 3 jun: Kajsa_a81 Han får alltid fnatt när han kommer hem   [2] 1 mar: Sekts 2 mar: Anneli Kommer ingen vart med ensamhetsträningen   [1] 8 nov: karfah 9 nov: Cole Kommer min hund någonsin få tillbaka sin päls?   [4] 22 jun: z_z_Ulle 23 jun: Draghund Borrelia som kommer tillbaka i skov, erfarenheter?   [2] 8 nov: Favvisvovvennr1 13 nov: Favvisvovvennr1 Hur ger man andra dos av Pro-kolin? Kommer inget..   [3] 10 sep: Lovely havamalt 11 sep: Lona Hur kommer jag vidare med min koppelträning?   [4] 17 apr: AnnaAlm 19 maj: Halvtand
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Schäfer | Rottweiler | American Staffordshire Terrier | Chihuahua | Pudel | Golden Retriever
© 1998-2024 Enfinia AB