Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
30 juni 2018 av Jjosefiin i övriga hundfrågor
Re: Korrekt

Jag tycker också att tikar ska säras från sina valpar om hon hugger dom. Men det är skillnad på att vara aggressiv och hugga en valp och att uppfostra en valp.. 


OM nu min tik ( kallar henne S ) varit så aggressiv som Anna får det att låta. Förklara det här för mig då. 


Jag ringde Anna idag och sa att S behöver en valp som diar då hon kommer få mjölkstockning snart. Hon sa att ” okej ta hit S en stund så kan en valp få dia ” då sa jag ” men Anna. Hur kan du tillåta det om du just ringt Jordbruksverket och sagt att du är rädd att ha tiken i närheten av valparna för hon är så aggressiv? Hur ska det gå nu om jag kommer med henne och hon ska träffa valparna ” 


fick svar. ” ja jag får väl sitta bredvid och hålla koll ” 


” men om hon nu verkligen är så himla aggressiv som det står i din beskrivning på kopian från Jordbruksverket så borde det väl inte funka om du sitter bredvid heller ” Det svara hon inte på. 


Eftersom Anna ska få alla pengar för valparna så sa jag att det var ditt beslut att ta bort tiken. Då får du stå för dom veterinär kostnader som blir nu om S får problem med mjölken och allt det här. Det ända hon svara va ” jag har bättre saker att lägga pengarna på ” 


förstår någon min frustration över det här?? Hon har allvarligt talat ljugit om att S är aggressiv för att slippa ta hand om henne antar jag.. 


jag frågade också hur det ska bli nu när ingen uppfostrar valparna. För hennes han hund ( kallar honom H) lägger sig på rygg för valparna. Han har aldrig sagt ifrån eller nånting. När valparna går fram och morrar så lägger han sig på rygg. För vad jag hört så kan det bli aggressiva valpar när dom aldrig blivit uppfostrad. Rätta mig om jag har fel, men det är vad jag hört från andra uppfödare. Jag har aldrig varit med om det själv eftersom jag aldrig tagit bort S från sina valpar dom andra kullarna. 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Jjosefiin och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Underbett valp 5 veckor   [3] 6 jul: Josefinelouise 15 jul: ellennd Är det valpar på G?   [3] 24 jun: Mejisonskullar 25 jun: Gurkans Det här med prisläget på valpar...   [12] 14 jun: Anneli 17 jun: Ayrin Ska på min första utställning om 1 veckor   [14] 28 maj: BullandBear 31 maj: Draghund 12 veckor nästan rumsren - men på fel ställe   [3] 18 maj: karfah 20 maj: karfah Mat innan/efter promenad   [9] 10 maj: Tira Ros 12 maj: Ayrin Bok om att adopterade hundar/valpar   [7] 7 mar: Madde&Simba 8 mar: Madde&Simba Allergi test innan hundköp   [0] 25 feb: annaf85 Igångsättna valpar   [2] 23 feb: Gormen 24 feb: Gurkans Dag 56, vägen till valpar!   [1] 31 jan: Katja, Dina & Tindra 1 feb: Ayrin
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   American Staffordshire Terrier | Rottweiler | Schäfer | Golden Retriever | Dobermann | Leonberger | Dalmatiner
© 1998-2021 Enfinia AB