Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
9 oktober 2018 av Lisa_ i skaffa hund (6 svar)
oro inför att skaffa hund

Hej! 


 


Vi är ett par på 30 respektive 26 år som går i tankarna att skaffa hund men det är en tanke som skrämmer mig mer än alla andra. 


Jag är så rädd för att JAG ska få separationsångest. Jag är rädd för att jag inte kommer kunna åka till matbutiken och handla utan att få dåligt samvete och separationsångest över att "hunden sitter hemma och väntar på mig", även om så säkert inte kommer vara fallet.. Jag tror att detta bottnar sig i att jag själv är väldigt dålig på att vara ensam och att jag själv tänker så när sambon är borta ;)


Hur tänker ni kring detta? Är det någonting man "vänjer" sig vid eller får man leva med den känslan? 


Jag har även en fundering kring vad era erfarenheter av hunddagis är, är det någonting som rekommenderas som ett alternativ vissa veckodagar och vad ska man i så fall tänka på om man hade behövt ha hunden på ett hunddagis någon dag i veckan?


 


Tack på förhand! 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Lisa_ och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Skaffa hund efter omplacering   [2] 13 aug: ItsMe 14 aug: Ayrin Hjälp med färger inför parning!   [3] 19 jul: honeybee 26 jul: Gurkans Vågar man skaffa en Border collie?   [9] 27 mar: Ayrin 6 apr: Ayrin Maktlös inför veterinärbristen   [3] 18 okt: charlies vän 20 okt: Ayrin skaffa en schäfer   [7] 3 apr: Dimma 16 feb: Mira och Esther skaffa hund men kan ej enas om ras!   [5] 24 mar: Citronskalet 30 mar: Ayrin Tips inför valpköp: tax, corgi, vg spets, förslag?   [11] 25 sep: Rosmarin 14 okt: Ebbaelsa93 Vill skaffa mer hunderfarenhet, tips?   [8] 30 dec: birrebarre 16 jan: Draghund Våga skaffa en ny hund   [9] 2 nov: Hundar03 8 nov: Leias husse Skaffa valp om man har frigående innekanin   [1] 9 jul: Camillla 13 jul: Ayrin
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Jack Russell Terrier | Pudel | Grand Danois | Golden Retriever | Labrador Retriever | Chihuahua
© 1998-2024 Enfinia AB