Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
22 oktober 2018 av bes i skaffa hund
Re: Enorm osäkerhet kring valpköp

Även om du säger att du är redo att ta in en ny individ och uppskatta den just för dess egen personlighet, så är det mycket i ditt sätt att skriva som antyder att du kanske inte är så redo. I nästan alla funderingar du har så drar du paralleller och jämförelser med den hund du förlorat - jag tror inte att du hade gjort det om du var helt redo för en ny individ. Men det är bara mina tankar.


Jag tror också att traumat i HUR du förlorade din förra hund kan bidra till att det blir extra svårt för dig. Jag har sett flera personer förlora sina "once in a lifetime-hundar" och de som förlorat sin hund av ålder har haft ganska lätt för att ta in den nya lilla individen som stormar in i deras liv på sitt eget unika sätt, medan de som förlorat sina hundar i olyckor har haft väldigt svårt för det och jag som utomstående har upplevt det som om de varit lite för snabba med att skaffa ny hund. 


Men jag har såklart ingen aning om hur just du är och hur du borde göra. Bara mina egna tankar efter att ha läst det du skriver.


 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om bes och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Revir eller Osäkerhet? Hjälp..   [10] 8 jan: Bartolomeus 19 feb: Mira och Esther Diskussion kring bajs...   [3] 8 jul: pipilotta 12 jul: pipilotta Någon som är bra på regler kring fodervärdsavtal?   [17] 15 nov: Marie&Smilla 20 nov: Marie&Smilla Tips inför valpköp: tax, corgi, vg spets, förslag?   [11] 25 sep: Rosmarin 14 okt: Ebbaelsa93 Osäkra kring uppfödare   [9] 28 jun: Fluffy93 28 jun: Lona Råd kring avlivning   [10] 14 apr: Olivia Lagotto 21 apr: Olivia Lagotto fråga kring Coton de Tulear   [1] 1 maj: Matilda L 3 maj: Torparinnan Frågor kring hunds beteende   [3] 9 mar: jonatannk 9 mar: jonatannk Sovrutiner kring plats   [1] 24 feb: Solsophia 24 feb: Anneli Frågor kring att flyga med hund   [2] 20 feb: Solsophia 21 feb: Puddingpastejn
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Dobermann | Grand Danois | American Staffordshire Terrier | Boxer
© 1998-2024 Enfinia AB