Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
25 november 2018 av Hundägare Frida i aktiv med hund (2 svar)
Ni med aktiva hundraser.

Hejsan, jag är en tjej på 20 år, har två hundar. Tänkte förklara min situation och hoppas få lite råd och hjälp av er andra hundägare. Men jag vill gärna att ni läser klart innan ni svarar.

Tyvärr som jag gör ofta så impulsivköpte jag en hund och tänkte mest på vad jag ville istället för hunden och hämtade då en blandrasshund, väldigt aktiv. Schäferhund och alaskan malamuteblanding. Jättesynd om hunden men nu blev det så och kan inte bli omgjort.


Det blev några månder senare jag började inse att min vackra tjej måste få den stimulering och aktivitet hon förtjänar, plus att jag tycker att det är roligt, jag var bara lat.

Idag går vi ca 3 timmar varje dag och jag försöker syssla mycket med mental träning som jag kan och en del aport och inkallning. Vi är även med hästen på helgerna. Men jag undrar, var vänder man sig för träningar och umgänge med andra hundar osv, när jag googlar så hittar jag en tränar med fåtal kurser om året, och brushundsklubben kommer med nya kurser förs mars skrev de till mig. Det känns som att alla hunägare hänger på klubbar mest hela veckorna och jag hittar ingenting. Jag bor i norrköping om det underlättar något, har bil och kan ta mig en hel del ställen.


Anser ni att man måstee tävla med sina pärlor eller trivs de lika bra med träningen? Hon har fruktansvät bra näsa och vi lägger spår så gott matte kan, men vi vill lära oss mer, gemensamt.

PS jag impusivköper inte djur ofta utan i allmänhet tänker sällan efter innan beslut och blir ivrig och glad... DS

Kram


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Hundägare Frida och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vilken/vilka hundraser skulle passa mig?   [8] 31 jan: Sarakn 5 feb: Ayrin Norge och stopp för sjuka hundraser....   [25] 3 feb: pipilotta 13 feb: aenima Vilka hundraser har min hund?   [1] 12 mar: Matrix 13 mar: Lona Tips på schäferkennel för aktiva, ej tjänst/elit   [0] 17 jan: Linnea.B Har dessa hundraser jaktinstink?   [5] 21 apr: elinmedhund 22 apr: elinmedhund Tips på i regel "friskare" hundraser ?   [1] 15 apr: Gaston & Matte 16 apr: Lona En sista fråga om hundraser   [5] 1 mar: Voff 92 10 apr: Livet Vinterställ för den aktiva hundägaren.   [0] 1 nov: Bella & jag Råd om hundraser   [15] 10 okt: Voff 92 2 jul: Voff 92 Udda hundraser som kommit upp i Elit bruks   [2] 18 apr: vazz 21 apr: Lona
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Golden Retriever | Schäfer | Labrador Retriever | Border Collie | Yorkshireterrier | Rottweiler | Grand Danois
© 1998-2024 Enfinia AB