Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
16 mars 2019 av NSaZ i valpforum (15 svar)
Panik. Slänger ur mig.

Hej. 


Jag skriver detta inlägg pga jag behöver skriva av mig angående min schäfer valp 5 mån. Behöver bara vettiga svar som säger sanningen till mig. 


Han är hos hundvakten nu, som påpekar att han går konstigt med bak, att han tuggar konstigt, att han verkar ha ont. 


Trots att jag var med på besiktning av honom i måndags, han har ätit normalt, förutom idag då han har spytt 2 gånger.


han är utan anmärkning höfter/leder enligt veterinär. Och han är omusklad och vinglig bak. Men är det så fel? Får panik då jag jobbar och inte kan åka till honom. Jag vet att han är vinglig, men han har knappt kontroll på sina ben, hur ska han ha koll på sina höfter?


jag vet att jag överreagerar och är oresonlig. Men måste skriva av mig någonstans om min oro med människor som säkert också oroat sig i onödan över sin älskling. 


Hela hans stamtavla har HD: grad A och ed: u.a. Han är inte i åldern för att röntgas just nu ju. Men får panik. Tänk om jag köpt en valp, trots min kunskap Om schäfrar sedan år tillbaka, och inte sett att något är fel? Eller? 


Mja, han har lite väl lutande rygg för min smak, JUST NU. Men han är också 21 veckor gammal. Man vet aldrig vad det blir av honom när han får lite kött på benen. Eller? 


Han är pigg och glad ute, normal hund. Lite vek i sinnet än så länge och lite för ”låg” mentalt för att vara schäfer, NU. Men har inte påvisat en enda skymt av att ha ont, när jag haft honom. Och lämnade honom utan problem, då också normal. Enligt mig. Men ändå blir man ju så orolig. Det är ju ens barn det handlar om, i princip. 


Det handlar om hela mitt liv med honom. Är jag ologisk som blir orolig trots att det inte finns riktiga underlägg till det hundvakten skrev till mig? Hon skrev att han ”vinglar med höfterna”. 

Raser: Schäfer

Som medlem kan du här läsa lite kort info om NSaZ och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Avliva 4-årig hund eller flera operationer? PANIK   [5] 24 jun: hejhej 25 jun: Draghund Min hund har panik i bilen   [5] 14 aug: Mateosmatte 15 aug: Mateosmatte Tvättar/krafsar i panik på vulva   [3] 11 okt: Selli 3 nov: Majala Hund som slänger i sig maten   [11] 5 feb: amandajosefine 9 feb: amandajosefine Panik, rädsla och skadad   [3] 29 jun: kiabusing 2 jul: Bambi och Bus Hjälp, hund som får panik hemma!   [1] 10 aug: elli_inn 11 aug: z_z_kungen Biter i kopplet och slänger från sida till sida   [24] 3 apr: pinsan 28 apr: pinsan Panik ! Skorpor som sprider sig på rygg   [6] 9 nov: Maximus 9 nov: Maximus Panik ! Skorpor rygg som sprider sig .   [0] 9 nov: Maximus Hund har plötsligt panik i bilen?!   [4] 4 jan: Mys-Märta 5 jan: beardismatte
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Dandie Dinmont Terrier | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Golden Retriever | Schäfer | Dalmatiner
© 1998-2022 Enfinia AB