Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
17 maj 2019 av anna354 i skaffa hund (3 svar)
Chihuahuavalp + orolig katt?

Hej! Hoppas att jag kan få lite goda råd från detta forum. Det är så att jag och min sambo har velat fram och tillbaks i ett par år över om det är möjligt för oss att skaffa en fyrbent familjemedlem. Vi har varit klara länge med att det rasen Chihuahua är rätt för oss.


Varför vi velar beror på vår 3-åriga kastrerade hankatt. Han är väldigt sällskaplig och mysig men har alltid varit "pratglad" och lite bitig. På senaste tiden har detta blivit värre och han jamar nästan all hans vakna tid, samt blivit mer bitsk. T.ex. börjar han bita när vi kelar med honom (kel på hans eget initiativ). Vi har självklart varit hos veterinären och där hittades blåsljud på hjärtat. Vi ska nu göra ultraljud för att se vad det är för fel, men vet. tror inte att detta har med hans beteende att göra.


Vi har nu, efter att varit säkra på att vi ska skaffa en valp till sommaren, blivit så osäkra om han någonsin kan bli kompis med en liten valp, eller om han kommer bete sig på samma sätt mot den (bitas). Vi skulle självklart dela upp rummen, och aldrig lämna dem utan uppsyn, men förhoppningen är ju såklart att de tillslut ska kunna bli vänner.


Jag vill mest höra mig för här om det är någon som varit i en liknande situtation. Hur har det gått för er? Har ni djuren separerade hela tiden? Ge gärna tips och råd inför vårt väldigt jobbiga beslut.

Raser: Chihuahua

Som medlem kan du här läsa lite kort info om anna354 och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Kastrerad tik, orolig   [1] 3 feb: Bichontant 4 feb: Gurkans Orolig ägare nack/muskel/ryggskada?   [2] 9 jan: Daniel_S 9 jan: Daniel_S Sår? Böld? Behöver jag vara orolig   [4] 5 okt: Solrosen0922 6 okt: pipilotta Är jag orolig i onödan?   [10] 6 okt: Busterbuster 2 feb: Krokodilen Orolig över sned tå hos unghund   [8] 20 jan: LilleAlvin 1 feb: Lona Orolig matte....   [5] 1 jan: Gladtjej 2 jan: Hortensia HD grad - orolig   [18] 3 apr: petracecilia 4 apr: petracecilia Parson Russell vaken och orolig på natten?   [2] 8 nov: andreasonfire 8 nov: andreasonfire Orolig och stressad hund -tips?   [1] 9 jul: Esak 9 jul: Lona Orolig över min gamla hund med artros   [4] 9 jan: lovelabbe 14 jan: Ayrin
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Långhårig Collie | Nova Scotia Duck Tolling Retriever | Schäfer | Jack Russell Terrier | Bichon Havanais | Chihuahua | Labrador Retriever
© 1998-2024 Enfinia AB