Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
12 juni 2019 av Bamse206 i övriga hundfrågor (6 svar)
Kissar inne och vill ut 3 ggr per natt

Vi har en JRT som vi tog över för snart 1 år sedan. Han är okastrerad och 2 år. Han stod då på en kennel och bodde i en källare med egen utgång till rastgård.


Nu till saken. när vi sover i vårt sovrum så väcker han min man 2-3 gånger per natt och vill ut, ibland hör vi honom inte och då kissar han inne. Och ja vi har provat sätta galler för vår sovrumsdörr. Och ja vi har provat att aktivera honom, och ja vi har provat att gå ut med honom 1 gång.


Men det som är mest konstigt är att om jag lägger mig i ett annat sovrum med honom och sätter galler för den dörren så sover han hela natten. Vi gör nu så här att jag sover i detta sovrummet 2-3 gånger per vecka. För att min man ska få sova. För det är bara honom han väcker på natten. 


Vi tror inte det är att han egentligen är kissnödig som han vill ut eftersom han kan hålla sig hela natten när han sover mig mig i det andra rummet.


HJÄLP vad ska vi göra?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Bamse206 och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Fransk bulldog kissar inne   [2] 23 aug: frallanallan 24 aug: Ayrin Hundvalp kissar i sängen   [15] 15 jul: Marre993 16 jul: Anneli Hur ofta kissar en valp?   [3] 15 maj: Simonk 25 maj: Dimma Tik som kissar väldigt ofta   [2] 4 aug: Geka 5 aug: Gurkans Urinsten och kissar mycket   [0] 30 nov: Superhoven Sexmånaders tik kissar mkt   [2] 23 sep: Superhoven 26 sep: Camio Omplaceringshund kissar inne   [7] 30 jun: minigrisen 2 jul: minigrisen Valp kissar där den sover!   [1] 24 apr: Silver_ 24 apr: Anneli Tik kissar ofta   [2] 5 apr: Rospiggen 5 apr: Torparinnan Våran pälsboll kissar inne   [14] 18 mar: Bumbo 19 mar: Ayrin
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Labrador Retriever | Chihuahua | Schäfer | Fransk Bulldogg | Dvärgpinscher | Rottweiler | Jack Russell Terrier
© 1998-2024 Enfinia AB