Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
13 augusti 2019 av callemec i skaffa hund (4 svar)
Söker efter en jobbarkomis

Hej! Jag är i tankarna på att skaffa en till hund. Vår golden retriever skulle bli själaglad av en kompis då vi bor i skogen och det är rätt lite hundar här ute. Samt att han är fortfarande relatitv ung och jag vill inte utsätta honom för valp/unghund när han är lastgammal.


Dock till problemet! Just nu har vi löst det så att vår golden är med min fru på hennes jobb och det har funkat i alla år. Däremot skulle det aldrig gå att få in två hundar där utan att det skulle bli ramaskri. 


Min lösning är förstås att jag tar med han på mitt jobb. Jag jobbar som skorstensfejartekniker och arbetar själv ifrån en bil. Jag är sällan så stressad att jag inte har tid till iaf 1-2 timmar promenad under arbetet och har oftast närhet till skog. 


Det blev en liten uppsats här men öss på med förslag på hundraser  blandisar som renrasiga som skulle funka i detta scenario. 


 


 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om callemec och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Söker solskenshistorier- ätit olämpligt föremål   [3] 11 sep: JacksonsMatte 20 sep: KristinaB Söker efter fler Telomian i Sverige   [0] 19 jul: Lifeofllleo Söker partner till min husky! :)   [9] 2 sep: Fjonkenpaoland 20 feb: Ayrin Söker extrafamilj till 4 åriga Bichon Havainais   [0] 28 apr: SaraT Söker som förstagångsägare tips   [4] 13 apr: Alma Lindqvist 19 apr: Ayrin Söker fodervärd/omplacering för vår unghund   [7] 4 sep: Alexandra¿… 6 sep: Gurkans Tikko söker sina syskon   [4] 13 jun: missisippi 16 jun: aenima Söker tips på mellanstor/större hund   [4] 28 maj: Budi 3 jun: Anneli söker råd/tips för problembeteende hos hund   [3] 21 okt: Nixxan94 23 okt: Nettan63 Söker tre användare som vill jämföra sin försäkrin   [4] 11 okt: Margrit_ottoson 25 okt: Margrit_ottoson
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Dobermann | Chihuahua | Grand Danois | Pudel
© 1998-2024 Enfinia AB