Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
17 augusti 2019 av Lona i sjukdom & hälsa
Re: 14 v valp med kcs

Hon borde ju ha visat något; knipt med ögonen, varit gnällig eller på annat sätt visat att hon inte var ok även om det inte var uppenbart att det var just ögonen som inte var bra.
Om ni bor i Halmstad så är det ju inte så långt till Evidensias Specialistdjursjukhus i Helsingborg? Jag vet inte riktigt hur deras ögonveterinärer är men kliniken i sig har gott rykte.


Inte långt till Göteborg heller, om ni skulle kunna få en tid till professor Kristina Narfström som är på Blå Stjärnan ibland så är hon suverän. Dock tror jag att hon bara är där i utbildningssyfte och som rådgivare numera, är inte säker på om hon tar emot patienter. Om hon gör det så är förmodligen väntetiden lång.


Annars finns Inger Carlsson som är specialist på ögonsjukdomar på AniCura Västra Djursjukhuset, också i Göteborg. En mycket trevlig liten tant som brukar ha ett vettigt tänk när det gäller framtida behandling och lösningar.
En stor fördel med Västra gentemot Blå är att det är betydligt lättare att få kontakt med deras veterinärer om det är något man vill fråga eller diskutera. Det kan vara hopplöst på Blå Stjärnan men Västras veterinärer brukar svara snabbt på mail när det gäller deras patienter.


Rimligtvis finns det duktiga veterinärer även i Halmstad, till exempel har Slöinge mycket gott rykte och har en veterinär (Kristina Widmark) som är inriktad på ögon men jag har ingen egen erfarenhet av dem.


Sen kan man ju gnöla om att AniCuras och Evidensias kliniker är dyra, men får man adekvat hjälp så tycker i alla fall jag att det är värt det! Dessutom lönar det sig oftast att gå till en riktigt duktig specialist istället för att valsa runt mellan vanliga veterinärer - det kostar det med.


Uppdatera gärna hur det går för er!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Lona och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Lagotto Romagnolo | Grand Danois | Cairnterrier | Australian Shepherd | Curly Coated Retriever | Dvärgpinscher | Barbet
© 1998-2020 Enfinia AB