Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
22 oktober 2019 av Linnean i valpforum (11 svar)
Valp i vardagen, ta med valp i bil

Hej,


Jag funderar på att skaffa hund, än så länge bara på idéstadiet men jag läser på för att kunna besluta mig så småningom. En sak jag inte riktigt lyckats hitta information eller tankar om är hur man gör med valpen då man behöver lämna huset. Jag vet att hunden inte ska vara ensam och jag är ledig på dagarna så det är inget problem men jag behöver lämna mina barn i skolan på morgonen och hämta dem på eftermiddagen. Kan jag ta med valpen i bilen då? 


Några dagar kan min man såklart lämna men han har långa dagar och han hinner inte hem för att hämta. Det gäller ca 10 minuter per väg för valpen. En annan sak är att jag ju måste köra och kan ju då inte sitta med den direkt. Kanske en transportväska på golvet på passagerarsidan?


Hur lång tid tar det i övrigt innan man kan ta med valpen på saker på dagarna? Då tänker jag på typ till en park, en sväng på stan, hem till folk etc. Jag förstår att det är individuellt men jag är intresserad av tankar kring detta.


Det känns konstigt om det inte ska gå att skaffa hund på grund av att man måste lämna huset☺️


Tacksam för era tankar!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Linnean och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
bemöta grinigt folk i vardagen   [30] 18 okt: Limpan Lejonsvans 18 okt: Ve_mo_na Använder ni targets i vardagen?   [6] 28 apr: Maffiapudeln & Joyce 28 apr: Maffiapudeln & Joyce Tips på arbetande hund som fungerar bra i vardagen   [16] 15 mar: Jaktlabbeliv 19 mar: z_Lolloo Malinois - ägare! Din hund i vardagen?   [3] 7 maj: nosar 9 maj: nosar FOTOTÄVLING - "Hunden i vardagen"   [1] 31 okt: Hallon 1 nov: Visslan Vad gör ni för att lyxa till vardagen?   [25] 3 okt: Kaj&Stina 5 okt: kloppan HJÄLPSAMHET i vardagen =) icke-hund   [6] 12 sep: Sweddan 12 sep: Satmara Flocken - hur fungerar det i vardagen   [18] 3 sep: Mooncandle 4 sep: ylvahedin Vad saknar ni för produkt i vardagen?   [26] 25 aug: Sheltieliv 26 aug: Belgaren&Ryssen Är det svårt att få vardagen att gå ihop med hund?   [31] 14 jun: Sandra&Noomi 14 jun: Tinaju
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Portugisisk Vattenhund | Golden Retriever | Chihuahua | Grand Danois | Norfolkterrier | Shetland Sheepdog
© 1998-2023 Enfinia AB