Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
12 december 2019 av Min pärla i sjukdom & hälsa
Re: Min sorg äter upp mig, hjälp!

Beklagar såå!


Vi miste våra tre älskade Shih Tzu, Molly, Maja och Matilda under loppet av ett halvår. Det var overkligt, vidrigt och totalt fruktansvärt så jag lider verkligen när jag läser din berättelse!


Maja fick en magsjukdom som jag inte ens orkar berätta om, vi gjorde allt men inget hjälpte😰, Molly fick ljuvertumörer som vi lät operera bort men som återkom, hon fick cancerbehandling på specialistsjukhus, men hon dog hastigt av livmoderinflammation just när behandlingen avslutats😥. Matilda, älskade lilla flicka,var nu ensam kvar, hon gick på behandling för leukemi, men hon dog hastigt ca två månader senare, vi trodde vi skulle få behålla henne i alla fall ett år till, men nej, en kväll blev det akut och hon fick lämna oss då. Detta är nu snart två år sedan men vi sörjer och gråter ännu. Dom var vårt allt och sorgen gör så ont!


Vi var tvungna att skaffa ny hund annars hade vi gått under även om det var ett svårt beslut. Delvis är vi på gränsen till för gamla, och tanken på att uppleva samma sorger igen var så skrämmande, men det fanns inget alternativ så nu bor det tre nya små liv hos oss! Kajsa, Lisa och Madicken, Madicken är bara fyra månader men när hon kom så blev cirkeln sluten! Alla är så olika och lika ljuvliga, Men Lisa är guds speciella gåva till oss,  hon är så full av kärlek, så mjuk och tillgänglig, lyfter jag upp henne så sjunker hon in i min famn och blir nästan ett med mig, vill vara nära, lägger jag mig kommer hon som ett skott och lägger sig på min kudde och jag njuter av att känna hennes andetag mot min hals!


Dessa tre får hjälpa oss vidare och det gör dom varje dag, vi skrattar åt dom, leker med dom när dom inte leker själva, och pälsvården är både min och deras meditationsstund på dagen.


Det går ju aldrig riktigt över, sorgen över någon man mist, men det blir lättare om man har någon att älska, bry sig om och ha roligt tillsammans med under tiden...och en vacker dag lyser solen igen och det blir lättare att leva.


Jag önskar av hela mitt hjärta att du klarar av den här tunga tiden, du är inte ensam, så småningom ljusnar det i horisonten! lycka till!😊🙏🐶☀️


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Min pärla och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
HJÄLP, staffevalp   [3] 8 maj: Staf 19 maj: Halvtand Hjälp att välja första hund   [4] 2 maj: Kattisb 3 maj: Kattisb Köpa omplaceringshund yorkshireterrier hjälp   [9] 17 apr: tittioo 22 apr: Lona Hjälp parning !?   [1] 14 apr: Humlan12 14 apr: Gurkans Efter operation av Urinsten (Hjälp/Råd)   [1] 21 mar: Silver08 23 mar: Puddingpastejn DESPERAT snälla hjälp   [4] 2 mar: mathildas 9 mar: Ayrin Hjälp välja omplacering, jaktlabbe - malle, annan?   [9] 18 jan: Annka 20 jan: Ayrin tips och hjälp snälla   [1] 8 jan: Jeppeh1984 9 jan: aenima Hjälp med hundfoder   [3] 5 jan: Fjärilsligan 10 jan: Puddingpastejn Hjälp med "problemhund"   [2] 27 dec: Quariz 28 dec: Torparinnan
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Cavalier King Charles Spaniel | Rottweiler | Shetland Sheepdog | Labrador Retriever | Dvärgschnauzer | Papillon | Border Collie
© 1998-2020 Enfinia AB