Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
26 december 2019 av Ayrin i övriga hundfrågor
Re: Jag vet inte var jag ska ta vägen

Beklagar sorgen!!


Tog bort min gamla hund, 11 år gammal, nu i slutet på november för att hennes artros började smärta henne väl mycket och jag inte ville utsätta henne för ett till nyår "i onödan" då hon var väldigt rädd för smällare.


Jag har barn, karl och en ettåring slyngel till unghund som distraherar mig, men nog gråter jag ännu över henne då och då.


Det svåraste är väl frågorna om det var rätt att ta bort henne nu, eller om hon hade haft nöje av att uppleva en till vår, och om jag gjort nog för att hjälpa henne med hennes sjukdom...


Samtidigt var hon en borzoi, 11 år för en sådan är ganska länge, och rent logiskt vet jag att hon ändå haft ett rätt långt och bra liv. Men liks sörjer jag, och beslutet att låta avliva henne var fruktansvärt att ta :'(.


Jag tycker att det hjälpt att skriva ner mina tankar och känslor och på så sätt kunnat "avhända" mig dem till boken, att ta fram någon dag då inte sorgen känns så tung. Några små minnessaker har också känts bra att ha.


Tanken med att hjälpa till i nåt katt- eller hundhem tycker jag låter bra, om timmarna är svåra att fylla. Kankse hittar du "din" framtida kamrat där, och om inte har du ju gjort en insats :).


Kramar!!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Ayrin och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Dag 56, vägen till valpar!   [1] 31 jan: Katja, Dina & Tindra 1 feb: Ayrin Vart tar masken vägen?   [1] 15 okt: AngieGustafsson 22 okt: Evolve D-ring lossnade från sele, valp sprang ut i vägen.   [3] 3 feb: MLN 5 feb: MLN Kissar ute men går raka vägen in och kissar inne   [0] 28 jan: ElsaTheChihuahua Var tar folket vägen?   [42] 10 jan: bjo0ork 11 jan: almina Start i LK1 ikväll och det gick vägen!   [9] 3 jul: gråing 4 jul: Ch791022 Saker som ni lärt er den hårda vägen?   [87] 19 jun: Kalla 28 jun: Aklaim Våra hundar rymmer ut på vägen   [21] 30 maj: Leona 31 maj: Fasanmissil vart har min energi tagit vägen?   [28] 1 maj: Limpan Lejonsvans 2 maj: gasto Var tog chatten vägen?   [2] 20 apr: Turbo 21 apr: Turbo
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Finsk Lapphund | Labrador Retriever | Briard | Grand Danois | Rottweiler | Jack Russell Terrier | Tax
© 1998-2021 Enfinia AB