Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
2 april 2020 av Cocoon i valpforum (4 svar)
Blir så less på detta snart

Nu 6 månader och fortfarande håller på att bita i kläder ,händer och ben.. har försökt med alla tips och kluriheter.. han har fått sina tänder men har ett lynne att gå upp i varv bara efter man lekt i 5 minuter , han börjar gnälltjuta och tugga på mig som jag vore ett läckert köttben..


Det löns inte ta ihop han eller höja rösten för då blir han värre genom att gnällmorra och lyfta läppen och hant tittar snett med ögat så några ggr har han haft utfall mot ansiktet, att gå ifrån hjälper i 5 minuter och sen har man nån igen på foten eller handen och jag har som aldrig lekt där handen är leksaken och att byta till nån leksak eller nåt hjälper inte.


Just nu när han är som värst så måste jag sätta kompostnätet runt mig då jag sitter ner och då kan han slappna av o lägga sig o sova...  har pratat med vetrinären och dom säger bara att han är en energisk hanhund och han kommer att sluta...


Han vill inte sitta i knäet eller gosa huvudtaget än att då han är i famnen då jag står och håller i han och då kan man få nå slick på näsan annars tycker han inte om att bli hållen.. 


Men när ska det vända eller vad är felet på oss 2.. då vi inte verkar va på samma vågskål..  kan nån ge mig nå energi hur man kan vända och han blir trygg, säker och han ska må gott..  För nu känns som han mår inte bra i sitt beteende.. 


Har haft hund förut och jag har bondat direkt  med dom och andra hundar me men denna är ett mysterium för mig i vad som är felet i denna argsinthet när han går upp i varv utan anledning..


Han älskar att vara ute  och han har ett bra hundspråk till hundar men hälsar hellre vänligt till matte/husse.. har provat gå längre och kortare sträckor men ingen skillnad.. använt hjärngympa mer eller mindre ingen skillnad.. man är ju rädd att detta är nåt man inte kan jobba bort då han inte visar samma sida till andra människor än jag som finns 24/7. så hur ska jag och han hitta varandra ?  


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Cocoon och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Är detta verkligen en chihuahua?   [7] 17 jan: Buketten 22 jan: Gurkans Är detta fukteksem?   [4] 24 nov: nacho piccu 10 dec: nacho piccu Hund i hundgård - Är detta rimligt?   [9] 15 maj: weloty 16 maj: Anneli Vad kan detta vara?   [1] 28 jun: PHNTCZ 28 jun: Anneli Foder till vovva som snart ska somna in   [4] 6 nov: Danihjelm 6 nov: Gurkans Kan detta vara en vårta?   [4] 6 sep: Inger Rosén 8 sep: Inger Rosén Är detta en loppa?   [3] 11 aug: Pomelo 11 aug: Sussane Snart ryker hon!!!!   [4] 9 apr: LindasHundrast 10 apr: Svea58 Hur aktiv hund kan jag ha med detta schema?   [6] 8 apr: Cragdog 9 apr: Ayrin Vad är detta för ras?   [3] 30 mar: Mira100 6 apr: Lona
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Fransk Bulldogg | Yorkshireterrier | Dvärgpinscher | Newfoundlandshund | Dalmatiner | Eurasier | Cavalier King Charles Spaniel
© 1998-2024 Enfinia AB