Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
19 maj 2020 av Halvtand i lydnadsforum
Re: Sprayhalsband/dressyrhalsband för olovlig...

Sprayhalsband, elhalsband och sele är bara en rad olika verktyg som är allt för lätta att hantera fel, och som gjort att majoriteten av folk totalt missuppfattat syftet med dem. Många tror att det finns en magi i de här verktygen som ska lösa deras problem utan att de behöver lägga tid på träning. 


Det är lite det jag ser i ditt inlägg här, du vill ha ett verktyg som ersätter vad träning ska göra. Jag vet hur det är, jag har också en hund med alldeles för stark jaktinstinkt, men inget verktyg i världen kan ersätta träningen, och särskilt då inte de som är olagliga att använda, eller de som så få kan använda rätt att det är svårt att veta om man ska skratta eller gråta. 


Leta du upp en man vid namn Jeppe Stridh, han har en hundägarskola i Veberöd och jobbar med balanserad träning. Särskilt jobbar han mycket med jakthundar och jakthundsägare som inte fattar att det inte funkar att bara vara sträng mot hunden hela tiden, utan att det är de strikta reglerna tillsammans med all den positiva feedbacken och kärleken och stödet som gör att hunden och människan kan kommunicera. Jag är inte helt 100 på om det är ok att länka sidor på det här forumet så jag håller mig ifrån det för säkerhets skull. Men han eller någon av hundtränarna han utbildat kan säkert ge dig den hjälp du och din hund behöver. 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Halvtand och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Utfall och sprayhalsband, tacksvar för svar!!!!   [27] 22 nov: schaferhanne 6 dec: Belgisk Vallhund Dressyrhalsband eller inte?   [17] 16 mar: Madde88 16 mar: Molidor Vart hitta sprayhalsband med fjärrkontroll?   [53] 30 jan: MattesChili 1 feb: Doris & Grabbarna Lapplisa bötfäller hund för olovlig parkering   [3] 8 sep: Pling 8 sep: ACD dressyrhalsband, bra eller dåligt?   [3] 17 sep: Blandis Alfons 28 sep: Pilla Dressyrhalsband? (ja hund, halsband)   [14] 27 jun: RexMatte 27 jun: RexMatte sprayhalsband med fjärr   [10] 5 maj: eld 6 maj: eld Hur få bort olovlig jakt?   [19] 20 nov: Mella & Ebba 20 nov: Angelicque dressyrhalsband till träning!   [24] 12 jul: Marcus,Rex&Tosca 12 jul: Miiia Dressyrhalsband och scarf!   [3] 27 apr: FilliZ 27 apr: Vixen
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Rottweiler | Schäfer | Pudel | Jack Russell Terrier | Chinese Crested Dog | Labrador Retriever
© 1998-2020 Enfinia AB