Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
7 juni 2020 av theresehorn i övriga hundfrågor (9 svar)
Hund i bil, baksätet?

Hej.


Vår familj om 4 ska skaffa en hund efter sommaren och sitter nu och funderar över våran bilsituation och tänkte fråga er som har hund hur ni gjort.


Vi har en Kia Niro, som vi leasar, därför är vi extremt nojiga över att det kan fästas hår och lukt i bilen och vill därför hitta bästa lösningen för att kunna ha med hunden i bilen. 


Vi har tittat på en bur att ha i bagaget, Artfex Small med lastregel (heter det va?), men eftersom vi kommer byta bil inom 2 år så är vi inte jätte sugna på att skaffa en ny bil efter bur utan kanske tänker mer om vi ska ha hunden i baksätet. 


Så. Till min fråga: Hur har ni löst det om ni har haft hunden i baksätet och då menar jag i mittensätet då våra barn sitter i de andra två sätena bakom föraren och passageraren där fram. 


Tänkte ha en hundkorg som är som en liten låda man fäster i sätet och bältet men insåg att den är för stor för att ha i mittensätet. 


Sätesskydd? Mjuk säng + bältessele? Transportväska + bältessele? HELP! :)


Eller ska vi bara ge upp och köpa en bur att ha i bagaget?


Jo, det är en fransk bulldog som flyttar hem till oss och vi kör ganska sällan. De längsta turerna blir kanske en gång i månaden och då en timmes bilfärd från stan till stugan.  


Alla tips mottages tacksamt! :)


Som medlem kan du här läsa lite kort info om theresehorn och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hund i baksätet med sele   [6] 16 apr: Ellie 19 apr: wheatenterrier transportbur för baksätet till valp   [22] 3 feb: z_JennyIng 11 feb: z_JennyIng Kan jag ha bilburen i baksätet?   [15] 28 apr: Ve_mo_na 29 apr: Ve_mo_na Bur till baksätet i bilen? Samt namnhjälp!   [8] 18 maj: Sanna & Texas 19 maj: Genna Hundbur i baksätet, är detta en dålig idé?   [14] 2 mar: Yegua 3 mar: koppargaller Skydd till baksätet i bilen?   [12] 19 nov: Emmnie 19 nov: Monika&Elaisa Hundbur i baksätet. Någon som vet?   [7] 22 apr: Tildan 22 apr: chicki Ang Hund i baksätet på bil   [6] 4 jan: muffin1 5 jan: Skrollan Johansson Kan man ha bilbur i baksätet för större hund?   [4] 21 nov: Sandra&bojje 21 nov: *Alma* Större hund i bur i baksätet ?   [8] 18 sep: Precious 19 sep: Precious
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Schäfer | Rottweiler | Tax | Boxer | Dobermann | Shetland Sheepdog
© 1998-2023 Enfinia AB