Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
3 augusti 2020 av Frederike i skaffa hund (2 svar)
St Bernhard/ Nuffe ägare i Malmö?

Hej! Jag är intresserad av att skaffa en stor, lugn björn av en hund i framtiden och har siktat mig in på antingen St Bernhard eller Newfoundlandshund just för att jag tror deras energinivåer passar mig ganska bra. Är mitt i en flytt dock så vill vänta till nästa sommar/ sommaren 2022 med att skaffa hund, när mitt liv är mer förutsägbart.


Jag har kontaktat lite olika uppfödare och en väldigt trevlig uppfödare i Blekinge tipsade om att det kunde vara en idé att träffa nuvarande ägare av den hundras jag är intresserad av närmare där jag bor och se om det verkligen är hunden för mig. Vi har alltid haft hundar i släkten men de har varit högenergihundar (schäfer/ tollare) och det passar inte riktigt in i min livsstil. Vill kunna ge min framtida hund ett så balanserat liv som möjligt.


Så, min fråga är till er som är hundägare till st bernhards eller newfoundlands i eller i närheten av Malmö om ifall det skulle vara möjligt att få kontakt med er och kanske besöka i framtiden? Förstår att det kanske inte är möjligt att träffas i pandemin men jag har gott om tid och skulle uppskatta att bara få möjligheten att ställa lite frågor till er!


Hoppas att det är möjligt att få lära känna er!


/ Agnes Frederike


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Frederike och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Orolig ägare nack/muskel/ryggskada?   [2] 9 jan: Daniel_S 9 jan: Daniel_S Uppfödare Amstaff Malmö   [11] 23 aug: Sweetiepiehey 27 aug: Hortensia Har min valp ''bytt'' ägare?   [6] 4 maj: OliviaochPixie 19 maj: Halvtand Våran hund stulen i Malmö i vårat hem.   [0] 17 dec: emski81 Whippet valp Malmö   [2] 11 mar: Riley 12 mar: Riley Tik som vaktar sin ägare?   [0] 13 feb: haloamanda Är jag inte ägare till min hund?   [4] 3 jan: SandraCarlsson 6 jan: Hrímnir Hur fan har man hund i Malmö?!   [1] 16 dec: Puddingpastejn 16 dec: Träsktrollet Hund vaktar sin ägare mot sin hundkompis   [0] 17 jun: Bluebell Äldre hanhund dålig Hur säga till ÄGARE?   [5] 19 apr: STB 27 apr: STB
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Bichon Havanais | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Grand Danois | Cavalier King Charles Spaniel | Golden Retriever
© 1998-2024 Enfinia AB