Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
6 augusti 2020 av Douglasthedog i skaffa hund
Re: Hund för vandring

Nu har jag ägnat en stor del av semestern åt att läsa på och jag har landat i att Labrador blir den utmärka vännen att ha med på vandringarna framöver. När den väl kommer hem får vi ägna en tid åt träning så att fjällvandringen inte ska bli alltför ansträngande. Jag tänkte börja kontakta olika uppfödare inom kort men jag vill gärna ha lite mer kött på benen innan jag tar steget. 

Den sista pusselbiten är egentligen det enda jag inte lyckats få bekräftat, dvs vad som är ett aktuellt marknadsmässigt pris. Jag har sett nån artikel från 2013 där priset var 12000. Det finns två odaterade källor här och här som har angivit ett pris mellan 15000 - 20000. Sidorna känns som trovärdiga källor men jag vill ändå fråga er om råd ifall priserna är aktuella. Ett pris inom det intervallet vore bra, även om det är en summa, men jag hoppas att det inte är mycket högre. 

Vore tacksam för svar så att jag har bra grund när jag kontaktar uppfödarna. 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Douglasthedog och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Behöver tips på energiboost till hund på vandring   [18] 14 jun: kodathehusky 16 jun: Ayrin Den ultimata vandrings- hundträningskängan   [13] 6 jun: Nukutvi Huskies 12 jun: moranka Någon som har koll på tält? Vandring   [18] 23 feb: kikkit 24 feb: mollgan Lugn vaktras med tycke för vandring?   [49] 19 nov: Elilan 9 dec: jack-russel Åh nej, har Akitan börjat sin vandring...   [8] 16 nov: Aioli 17 nov: traktorn När kan man ta med hunden på vandring?   [9] 26 okt: lilmo 28 maj: Halvtand Förberedelse inför lång vandring med hund?   [4] 1 aug: Bronson 2 aug: Karro08 Ryggsäck till valp för vandring   [10] 26 jun: /Gudinna83 27 jun: z_xpixix 15km "vandring". Lite tips tack   [16] 19 jun: MBT & Axel 19 jun: Dessan GD Tonåringarnas blodiga vandring.. del VIII   [1] 9 dec: Kleverin 9 dec: Hojna Mia
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Jack Russell Terrier | Schäfer | Chihuahua | Grand Danois | Pudel | Dobermann
© 1998-2021 Enfinia AB