Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
11 september 2020 av mydog i övriga hundfrågor (4 svar)
Ratad av hunden

Jag har en flattetjej på 6 år. Från dag 1 så är det jag i familjen som gjort allt med henne, både det roliga som att gå kurser, träna lydnad, rally jakt och massa annat kul och det tråkiga som att klippa klorna, trimma pälsen, borsta tänderna etc. Min man däremot han inte varit inblandad i varken träning eller något annat som är obekvämt för henne.Det hör till saken att hon är väldigt okelig, gillar inte att man kramar eller duttar med henne för mycket. Hon kan stå ut med att bli omklappad men är inte den typen som gilla för mycket närhet och att sitta i knät. Så trist för det är ju så mysigt. Nåja, alla är dom olika. 


Man kan ju tycka att hon borde älska mig till månen och tillbaka men icke sa nicke, jag duger bara om inte husse är hemma. Det lilla kelet hon har i sig är endast tillägnat husse, hon avgudar honom och följer honom blint överallt. Tja hon lyder inte honom så bra utan gör lite mer som hon vill med honom. Mig lyder hon dock blint. 
Ligger hon i soffan när husse kommer och sätter sig kryper och upp nära nära honom och lägger huvudet i hans knä, kommer jag går hon sin väg. Japp, jag blir jätteledsen då jag älskar att kela och gosa med hund. 
Husse är den som oftast petar till henne nått gott då o då och jag gör det inte lika mycket. Brukar säga att han köpt hennes kärlek men så är det ju inte förstås. Hon har en tendens att älska andra människor mer än mig.


Är säkert jättefånig men nu är det som det är och det är jobbigt för mig.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om mydog och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
När kan hunden bli gravid?   [3] 13 sep: Fogelmark 13 sep: Fogelmark Hunden konstig efter narkos.   [4] 29 aug: AndreasEng 31 aug: Puddingpastejn Hunden skäller på balkongen   [6] 14 aug: annalena654 15 aug: Sezziyanen Någon här som minns Yanna med hunden Diddi fr 2010   [1] 18 jul: yanna 18 jul: Ayrin Hunden med tratt...   [3] 7 maj: pipilotta 19 maj: Halvtand Hunden gnyr och verkar störas av något baktill   [2] 7 mar: Matrix 8 mar: Torparinnan När ni jobbar hunden   [2] 8 feb: Dimma 10 feb: Ayrin Hunden Wilma dog av nyårssmällarna   [1] 4 jan: mojji 24 jul: Frallorforlife Hunden är svartsjuk på min pojkvän   [1] 27 nov: Anika 27 nov: Svea58 Saknar hunden (när jag är på jobbet)   [2] 13 nov: FranskBulldog05 15 nov: FranskBulldog05
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Labrador Retriever | Jack Russell Terrier | Golden Retriever | Chihuahua | Dansk/Svensk Gårdshund | Pudel
© 1998-2021 Enfinia AB