Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
30 december 2020 av birrebarre i övriga hundfrågor (8 svar)
Vill skaffa mer hunderfarenhet, tips?

Hejsan, jag har i 3-4 månader spenderat varje vardag på ett hunddagis där jag fick chansen att få komma in i och bli en del av gänget. Dom har varit jätte pedagogiska och läredom rika och lärt mig så otroligt mycket under min tid jag har varit där nu. Jag älskar varje stund jag spenderar med dom alla olika hundarna där och jag har en sådan stor vilja att få ha en fyr bent vän en egen dag. 

När jag inte är där på exempel helgerna eller kvällarna så jag har otroligt mycket tid jag inte spenderar på att göra något för jag har ingeting och göra. 

Jag älskar att lära mig om hundar, och jag lär mig alltid något varje dag jag är där, antingen från hundarna själva eller dom andra i personalen som berättar något nytt för mig. Och jag vill så gärna lära mig mer och mer. 

Så en ide jag har haft är att erbjuda gratis promenad för folk som har svårt att kunna gå ut med sina hundar på promenader. Jag är inte ett dugg intresserad av att få tjäna några pengar på det, utan jag vill göra det för jag älskar att gå på promenader med hundar och jag vill så gärna lära mig mer och mer.

Som hundägare, tror du att det är någon mening att jag skulle erbjuda mig på någon hemsida där folk söker efter ''hund rastare'' med min erfarenhet? 


Jag har gått med en del hundar på hunddagiset som behöver mer arbete än andra, men jag skulle inte säga att jag är 100% säker på det, speciellt inte om jag skulle gå själv med en hund som behöver mer arbete. Men jag har gått med massor av hundar som inte behövs så mycket arbete med som vissa andra, så min tanke kanske är att jag skulle isåfall gå med hundar som inte behöver så mycket arbete tills jag lär mig mer och blir mer utbildad med att gå med sådana hundar mer. 

Vad är din tanke om min ide? Har du någon annan ide du tycker jag borde göra istället som jag kan göra på kvällarna eller helgerna som har med hundar och göra?

Jag hoppas denna tråd är godkänn att postas här, om inte, så ber jag om ursäkt. 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om birrebarre och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Skaffa hund efter omplacering   [2] 13 aug: ItsMe 14 aug: Ayrin Vågar man skaffa en Border collie?   [9] 27 mar: Ayrin 6 apr: Ayrin skaffa en schäfer   [7] 3 apr: Dimma 16 feb: Mira och Esther skaffa hund men kan ej enas om ras!   [5] 24 mar: Citronskalet 30 mar: Ayrin Våga skaffa en ny hund   [9] 2 nov: Hundar03 8 nov: Leias husse Skaffa valp om man har frigående innekanin   [1] 9 jul: Camillla 13 jul: Ayrin Vad krävs för att skaffa en hund?   [2] 14 jan: Dogdreams 22 jan: traktorn Skaffa Golden retriver som äldre par?   [7] 28 dec: fridajohanna97 5 feb: Dimma Skaffa Hund - Pudel   [8] 7 sep: Hugo. 7 sep: Hugo. Funderar på att skaffa hundlucka, tips?   [4] 3 sep: Havsfruen 6 sep: Lona
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Rottweiler | Schäfer | Chihuahua | Labrador Retriever | Dvärgpinscher | American Staffordshire Terrier
© 1998-2024 Enfinia AB