Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
23 mars 2021 av Tommyrr i skaffa hund (23 svar)
Hundgård i villaområde

Hej. Jag funderar på att skaffa hund. Jag funderar på en Staffordshire Bullterrier. 


 


Problemet är ju som hos de flesta att jag har ett arbete att sköta. Så hunden kommer i så fall få vara ensam om dagarna. Jag arbetar 7-16 och jag är hantverkare så arbetsplatsen skiftar. Ibland kommer jag kunna ta med hunden, ibland kommer jag kunna komma hem på lunchen och rasta. Jag har barn i skolåldern som kommer få rasta hunden efter skolan. ( De är ju dock barn/tonåringar så man får väl räkna med att det ibland lär låta. Oj jag glömde.)


Men eftersom att jag "ibland" kan ta hand om hunden under arbetstid osv så är det ingen lösning för mig utan enbart en bonus när det går, så har jag tankar på ett bygga en hundgård.


Jag kommer att bygga hundgården så att allt är enligt lagen och för hundens bästa. 


Men det jag är orolig för är att hunden kommer att skälla och störa grannarna. Kan man bygga hundgården på något sätt för att undvika/minska risken för detta? Går det att träna bort relativt enkelt? Jag vill helst inte använda någon form av halsspand som ger hunden en dusch eller vibrationer utan jag ser helst att jag kan träna bort det eller bygga bort så mycket av de intryck som frammanar skall.


Tacksam för tips mm. 


Mvh


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Tommyrr och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hundgård och koja till Nisse   [9] 19 feb: Nisseshusse 23 feb: Mira och Esther Berikningstips hundgård   [3] 5 jul: Frihannisaac 6 jul: Mira och Esther Hund i hundgård - Är detta rimligt?   [9] 15 maj: weloty 16 maj: Anneli Hundgård - både sol och skugga?   [1] 15 mar: Ellet 16 mar: Ayrin Frågor om hundgård   [3] 18 nov: natalih 18 nov: natalih Hundgård lätt att sätta ihop   [1] 14 maj: Annzo 31 aug: Ovasen Hundgård vs hunddagis? Vad skulle ni göra?   [10] 30 jan: Majala 15 feb: Majala Ha hund i hundgård?   [3] 16 jan: Havsfruen 14 feb: Bamsen74 Köpa hundgård i sektioner?   [7] 7 aug: daisu 12 sep: daisu Förstör allt i hundgård   [1] 12 okt: Hundträffen 15 okt: Voff 92
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Grand Danois | Schäfer | Cavalier King Charles Spaniel | Shetland Sheepdog
© 1998-2024 Enfinia AB