Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
30 april 2021 av karfah i valpforum (2 svar)
Jobba hemifrån med valp

Jag är en av alla som har skaffat en valp nu när man jobbar hemifrån och i mitt fall kommer jag att fortsätta med det till största del.


Min lilla Tjabo är snart 10 veckor. Han sover ganska mycket på dagarna och är självklart vaken en hel del också. Jag känner mig osäker på vad en valp kan "kräva" av mig när han är vaken - jag har ju ett jobb att sköta. Ibland verkar han lite uttråkad och vill hitta på grejor, men det funkar ju inte för att jag måste koncentrera mig på jobbet.


Ungefär så här ser våra dagar ut:


Jag börjar jobba vid 07.30 och ungefär då brukar han somna vid min fötter och sova/vila ca 2 timmar. När han vaknar går vi ut och kissar och gosar lite, men sen måste jag ju jobba igen. Det är här jag får lite dåligt samvete för honom :).  Ibland somnar han till en stund igen på förmiddagen. Vi brukar ta en timmes lunch då vi umgås och går ut och leker/tränar lite. Sedan in och jobba igen och på eftermiddagen sover han lite till och är vaken en hel del.


Jag har ju inte riktigt vant mig ännu vid det här med att ha en valp hemma när jag jobbar och jag kan känna mig lite stressad för att jag inte kan ägna mig åt honom. Så nu behöver jag er input! Hur ska tänka/göra för att sköta mitt jobb och inte känna dåligt samvete för valpen? Hur gör ni andra?


 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om karfah och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vår hund juckar på mig när husse går hemifrån   [1] 24 mar: Doodle matten 25 mar: Torparinnan Skaffa hund och jobba heltid, funkar det?   [5] 5 mar: HjoJenny 6 mar: Voff 92 Jobba och ta med sin hund?   [6] 31 jan: Sussane 2 feb: Sussane Jobba med hund - tips önskas!   [0] 16 dec: jenvid24 Att jobba på med corgivalp?   [2] 5 apr: Lasagne 7 apr: Lasagne Arbeta hemifrån   [0] 19 dec: vazz Skaffa valp och flytta hemifrån? Kennel?   [2] 8 feb: CayKantos 11 feb: Puddingpastejn Jobba hemifrån - ehandel?   [1] 11 dec: vazz 12 dec: Starcastle Hounds Jobba med Bakdelskontroll   [4] 5 dec: Suneeta & Cubus 5 dec: Suneeta & Cubus Min lilla pudel vill inte gå hemifrån   [10] 10 nov: alexlinn 10 nov: alexlinn
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Tax | Schäfer | Rottweiler | Golden Retriever | Shetland Sheepdog | Grand Danois | Boxer
© 1998-2022 Enfinia AB