Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
13 maj 2021 av Draghund i klotterplank (6 svar)
Separation, vill bara skriva av mig.

Jag vill bara skriva av mig lite. Här kan jag vara anonym och känner att jag kan lätta på hjärtat. Jag försöker göra en lång historia kort.


Vi är båda vuxna. Jag närmar mig 35 och min sambo är drygt 40. Jag och min sambo har under ett antal år haft en fin och stabil relation, det har aldrig varit kämpigt eller på något sätt konfliktfyllt. Självklart har vi haft diskussioner och olika åsikter, men vi har aldrig bråkat. Men när vi skaffade hund så hände något.. han blev väldigt förändrad. Idag har vi 3st hundar i hemmet, två st är mina och en är hans.


Han har haft hund tidigare, säger sig ha kunskap (och vilja att lära sig). Jag vet också säkert att han har haft hund tidigare, då vi har en del kontakt med hans exfru.


Ja, iallafall.. vårt tidigare så fina och stabila liv tillsammans ändrades när hundarna kom in i bilden. Min sambo är numera på konstant dåligt humör, han är tvär och sur och tar allt som kritik. Jag försöker prata med honom om det här men det gör bara saken värre. Han har vid några tillfällen tappat humöret och tex kastat ut saker genom fönstret. Blir han sur så blir han helt tyst, säger ingenting utan sitter bara och fipplar med sin mobiltelefon, eller så åker han iväg och jobbar. För en kort tid sedan så hände också något som inte får hända - han slog en av hundarna. Anledningen var helt enkelt att den busiga unghunden råkade skalla honom. Min sambo menar att "om han slår mig så slår jag tillbaka".


Jag har nu bestämt mig för att lämna min sambo. Jag kommer att bo kvar i lägenheten med hundarna, och han får vackert ge sig av. Jag älskar honom, men jag accepterar inte sånt här beteende. Alla tre hundarna kommer att bo hos mig, han pratade om att sälja sin hund alt. avliva, så jag fick helt enkelt köpa hunden av honom.


Så.. jag har redan tagit beslutet, och han är på g att börja flytta ut. Jag vet också att det är rätt beslut, men kan ändå inte låta bli att tänka - har jag överreagerat? Vad anser ni? Skulle ni kämpa vidare eller skulle ni, precis som jag, välja ett lugnt och tryggt liv tillsammans med hundarna? 


Jag ber om ursäkt om det blev ett långt och rörigt inlägg.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Draghund och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Varför inte skriva nytt inlägg??   [0] 22 jun: pipilotta Problem att skriva inlägg - löst   [1] 26 apr: Vovven 27 apr: Ayrin Kriterieplan hur skriva?   [0] 21 nov: lillaelli86 Hjälp mig skriva "Hundbibeln"   [5] 23 feb: falafeln 18 mar: bes Blir så ledsen... Måste skriva av mig..   [4] 7 maj: Tornvinga 10 maj: Vanna Testar att skriva   [5] 4 sep: Apache 5 sep: Apache Går inte att skriva inlägg i iPhone-appen   [0] 16 aug: Stinalina Problem med att skriva inlägg test   [0] 10 aug: josefinez Testar att skriva inlägg.....   [7] 26 maj: GITT@N 29 maj: Vovven Nytt formulär för att skriva forumsinlägg   [6] 24 maj: Vovven 24 maj: my flatcoats
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Portugisisk Vattenhund | Golden Retriever | Chihuahua | Grand Danois | Shetland Sheepdog | Norfolkterrier
© 1998-2023 Enfinia AB