Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
28 juni 2021 av Fluffy93 i skaffa hund
Re: Osäkra kring uppfödare

Tack för era svar! Det känns verkligen jätteskönt att veta att det inte bara var vi som reagerade på detta. Det har verkligen känts fel ända från start, sen hoppas man ju ändå men nu när det kom till kritan kändes allt bara fel. Det känns inte heller rätt att stödja en sådan verksamhet. 


Kenneln är registrerad i SKK och när jag hörde av mig till dem sa de att de inte fått in några amärkningar. Tänker formulera ihop ett mejl om det vi fått erfara och skicka in till dem så får vi se vad det blir med det. Nackdelen är att vi fått allt muntligt då de inte velat ta något på sms eller mejl men tänker att jag ändå för vidare det vi har fått höra så får de undersöka det närmare. 


Vi har kontakt med en annan kennel också som känns bättre och helt klart mer seriös än så länge, hon har varit väldigt rak och ärlig med att vi är första reserv men att hon inväntar svar från några andra först.


Som ni säger så är det ju absolut värt att vänta på rätt valp, men det känns lite som en djungel att hitta en bra uppfödare. Håller tummar och tår för att den här andra är bra, så kanske vi om inget annat kan få stå på väntelista inför nästa kull där istället :) 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Fluffy93 och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Diskussion kring bajs...   [3] 8 jul: pipilotta 12 jul: pipilotta Tips på bra uppfödare önskas!   [7] 28 apr: Loppan01 3 maj: Anneli Kontakta uppfödare   [3] 16 feb: Kaffekafka 18 feb: Kaffekafka Letar uppfödare   [13] 14 dec: Jode 19 dec: Gurkans Någon som är bra på regler kring fodervärdsavtal?   [17] 15 nov: Marie&Smilla 20 nov: Marie&Smilla Uppfödare Amstaff Malmö   [11] 23 aug: Sweetiepiehey 27 aug: Hortensia Uppfödare kränkt av färgpreferenser?   [5] 3 maj: HappyoMois 4 maj: Ayrin Råd kring avlivning   [10] 14 apr: Olivia Lagotto 21 apr: Olivia Lagotto Kontakt med uppfödare   [1] 4 mar: BullandBear 5 mar: Gurkans Uppfödare, rumsrenhet hos valpar som stannat   [3] 11 jan: Symbios 7 mar: Borzoi
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Rottweiler | Schäfer | Jack Russell Terrier | American Staffordshire Terrier | Flatcoated Retriever | Shetland Sheepdog
© 1998-2022 Enfinia AB