Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
19 juli 2021 av Humlan12 i övriga hundfrågor (2 svar)
Hur gör jag min hund trygg med andra?

Hej! Jag har en hund med ett problem och jag undrar hur jag ska lösa det därför vänder jag mig hit. Jag har en hund på 2,5år som är en blandning mellan japansk spets och papillon. Hennes problem är att hon inte klarar att vara ensam med andra personer, jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar och jag jobbar så hon måste då självklart stanna hemma med min mamma och hennes 3 hundar. Problemet som uppstår är att hon sitter i en trapp och tittar ut genom fönstret alternativt ligger där min jacka brukar hänga och morrar om någon kommer förlåta alternativ vill ta i henne.När människorna i min familj närmar sig henne morrar hon och vill inte att någon ska röra henne. Hon vill inte äta elr gå ut med dom. Problemet existerar inte när jag är hemma och hon är världens snällaste mot alla människor då och morrar inte alls. Samt att om hon är hemma helt själv utan andra människor så går det jättebra. Hon alltid varit ledsen när jag åkt bort och dragigts sig undan men nu sedan jag började jobba i maj har hon börjat morra åt min familj när jag inte är hemma (vet inte om det har att göra med att hon var skendräktig men). Hon tillhör inte ”flocken” utan hennes flock är jag och hon och vi bor på nedervåningen i huset och hon känner sig alltid trygg i mitt rum och vad jag märkt på henne när jag kommer hem är att hon mer avslappnad när hon är i mitt rum när jag är borta än vad hon är om hon är uppe. Jag vet inte om detta kan ha påverkat men jag skaffade min hund när jag mådde väldigt dåligt och undrar om hennes beroende av mig kan bero på de?


 


någon som haft samma problem? Tips på vad jag kan höra? Prova adaptivt halsband, lugnande kosttillskott? Spray?  Behöver verkligen hjälp för min hund är mitt allt så vill verkligen att hon ska kunna må åtminstone okej medans jag är borta.


 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Humlan12 och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Egna och andras korrigeringar   [5] 25 nov: NorrNorr Igår: Ayrin Tik som blir "tilltryckt" av andra hundar   [5] 30 okt: Myrina 1 nov: Ayrin Hundplats när vi andra äter   [2] 23 feb: Jooocke 24 feb: Jooocke När andra hundar skäller på min hund   [7] 6 aug: Sanmatte 31 okt: pipilotta När man föredrar den ena hunden framför den andra   [5] 26 feb: Havsfruen 27 feb: Havsfruen Hur ger man andra dos av Pro-kolin? Kommer inget..   [3] 10 sep: Lovely havamalt 11 sep: Lona Funderingar på ras på en andra hund   [1] 24 jun: Emli 24 jun: Sussane Hundar som ej går med andra hundar i hundgårdar   [8] 5 feb: Lilo18 6 feb: Starcastle Hounds Andra hundar med Demodex...hur gick det?   [3] 13 jan: Blue19 26 apr: Anneli Hysterisk hund i lek med andra hundar   [4] 1 nov: NilssonK 1 nov: Puddingpastejn
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Finsk Lapphund | Bichon Havanais | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Pointer | Pudel
© 1998-2022 Enfinia AB