Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
25 juli 2021 av pipilotta i foderforum
Re: TORRFODER Åsikter!? - Doggy Professional Aktiv

Godkväll!


Jag undrar just nu vad som hände med färskfoder som var det enda, bästa för hunden....Är det många som har anammat det som var så på tapeten för bara något år sedan!? Tänker på bakterieaspekten kring det nu i värmen....


Känner att man bör ha en specifik fråga när man skriver ett inlägg här, några egna tankar, funderingar är oviktigt. Men som jag fick lära mig när jag började här var: Googla! Man märkte snart att jag skrev precis vad jag tyckte och det var inte så populärt....De som svarade på inlägg ville bara hålla med TS, så trist. Blev aldrig någon diskussion där inte...det är samma nu här.


Har aldrig varit på något annat forum och känner att min ålder tar ut sin rätt. Men jag kommer inte att låta bli att svara när jag tycker det är nödvändigt. Lona har varit den här på forumet som verkligen lärt mig saker o ting. Jag har inte dött än så tro inte att ni slipper mig.


Saknar så alla ilskna, arga, irriterade inlägg från förr..Vargdebatter, för- och emot ren- och blandras m fl. Eller är det så att "alla" följer trender och då tycker och tänker alla likadant också?Usch, nej!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om pipilotta och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Efterlyser Doggy Senior, Örebro   [4] 29 jan: pipilotta 30 jan: pipilotta Aktiv valp - ger vi för mycket uppmärksamhet?   [2] 25 jun: Nokko 27 jun: Nokko Vit herdehund, åsikter/erfarenheter?   [0] 20 sep: Ayrin Torrfoder till finsk lapphund   [6] 8 dec: Kotan 9 dec: Kotan Rasförslag till aktiv person   [29] 11 feb: Gormen 18 feb: Draghund Åsikter om klickerträning   [1] 28 jan: LinneaGustafsson 28 jan: Ayrin Hur aktiv hund kan jag ha med detta schema?   [6] 8 apr: Cragdog 9 apr: Ayrin vilket torrfoder är bäst av dessa två?   [5] 4 feb: duende 5 feb: pipilotta vilket torrfoder är bäst?   [7] 31 jan: Bamselina 20 jul: Borzoi Doggy slim bra eller dåligt   [3] 9 apr: Maddox 10 apr: Ayrin
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Labrador Retriever | Chihuahua | Dvärgpinscher | Fransk Bulldogg | Rottweiler | Schäfer | Boxer
© 1998-2024 Enfinia AB