Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
8 november 2021 av Gurkans i övriga hundfrågor
Re: Stressad av alla hunduppmaningar

Jag upplever inte alls att en massa experter säger emot varandra helt enkelt därför att jag inte söker deras åsikter. Jag är uppvuxen med hund och har levt med hund sedan jag var 3 år. Idag är jag 50 år och har sju hundar, en liten uppfödning sedan 23 år tillbaka och jag gör som jag alltid gjort med mina hundar: låter sunt förnuft råda. Mina hundar lever väldigt mycket enligt frihet under ansvar och har därför väldigt få regler att förhålla sig till. Jag uppfostrar inte aktivt mina valpar, utan lever med dem och de blir vad jag förväntar mig. Om jag behöver säga till dem så gör jag det, men inte med en massa kommandon, utan jag pratar med mina hundar.


Jag gillar hundar som kan tänka själva, hundar som är opportunister och tar chanser som ges. Jag får helt enkelt se till att de inte får chansen att göra sådant som jag inte vill att de ska göra.


Lev med din hund och ha roligt. Strunta i vad alla andra säger! Hundar är mycket bättre på att förstå oss än vad vi är på att förstå dem, så kommunicera som en människa med din hund istället för att försöka leka hund.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Gurkans och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hjälp stressad löptik   [1] 17 apr: XXIIXX 17 apr: pipilotta Stressad hund, rådfrågning   [9] 3 dec: Ddj 30 apr: Ayrin Stressad valp?? SNÄLLA hjälp.   [16] 2 okt: drainer 12 okt: drainer Aggressiv/stressad hund   [5] 18 aug: mnda 22 aug: Atumn28 Stressad vid nya miljöer och hundmöten   [10] 4 maj: ImFabulous 5 maj: Ayrin En stressad hund?   [2] 10 nov: sofiasavic 10 nov: Svea58 stressad hund efter krock   [2] 7 okt: Midas Husse 7 okt: Anneli Stressad av katten   [8] 20 maj: Ford 4 jun: Ayrin Orolig och stressad hund -tips?   [1] 9 jul: Esak 9 jul: Lona Ta över en stressad hund?   [2] 30 maj: sufassa 31 maj: hundöga återkomst
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Papillon | Chihuahua | Rottweiler | Schäfer | Nova Scotia Duck Tolling Retriever | Cocker Spaniel | Jack Russell Terrier
© 1998-2022 Enfinia AB