Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
19 november 2021 av KristinaB i övriga hundfrågor (2 svar)
Hjälp med valp som skäller på katter

Hej, jag skulle behöva lite hjälp med hur jag ska lära min 6 månaders RR valp att inte skälla på grannes katter, eller katter överhuvudtaget. RR är ju en relativt tyst ras men så fort hon ser katterna utanför huset så blir det ståpäls och totalt ylande och skällande. Det här sker ett par gånger om dagen. Hon springer fram till altandörren och vill ut men öppnar jag så står hon mest i ingången och skäller på dem. Hon är alltså inte så värst intresserad av att jaga dem, men springer de iväg så ska hon efter, för att se vart de tog vägen. Saken är att jag vill gärna ha grannes katter på min tomt eftersom de hjälper till mot mössen. Samtidigt så kan jag inte ha att hunden skäller så fort hon ser dem eftersom vi ofta har externa jobbmöten och håller föreläsningar där de behöver vara tyst i bakgrunden. Jag vill att hunden skäller när de verkligen är något, men hittils är det svansviftningar och pussar till alla (för henne) okända männsikor som kommer. t ex byggjobbare, budleverans, försäljare. Men katterna .. oj, oj. Vi har också en fasanfamilj på 5 som brukar trava runt på tomten och de muttrar hon över lite, men de inte alls som med katterna.


Tanken var att jag skulle ta med min hund en vecka för att fira jul hemma hos familjen, men då de nyligen skaffat sig en skygg katt från katthemmet, så fick vi stryka det. Även om jag inte tar med hunden till jul, vill jag kunna ta med henne framöver, så på något vi måste vi jobba på det här. Några tips?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om KristinaB och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
7 mån valp - Skäller och morrar på allt   [3] 30 jun: Nalix 11:04: Dimma Hjälp vår Scooby:(   [1] 3 jun: Mrcorona 3 jun: Mrcorona Hjälp stressad löptik   [1] 17 apr: XXIIXX 17 apr: pipilotta Hund skäller vid hundmöten   [8] 23 feb: Cole 24 feb: aenima Ocd valp hjälp!!   [9] 11 feb: Vavva123 16 feb: Gurkans Hjälp med tips till en väldigt bitig valp   [2] 28 jan: Linne789 29 jan: Morgonpigg hjälp med råd till en tokig hund.   [2] 27 jan: Bamselina 2 feb: Öjenmia Hjälp - hundmöten!   [2] 26 jan: XXIIXX 16 feb: Draghund Hjälp med ljudrädd hund!   [3] 15 jan: Denverino 16 feb: aenima Koppelgåendet... Behöver hjälp...   [1] 8 jan: Madicken13 9 jan: Draghund
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Tax | Schäfer | Rottweiler | Golden Retriever | Shetland Sheepdog | Grand Danois | Boxer
© 1998-2022 Enfinia AB