Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
30 november 2021 av pipilotta i övriga hundfrågor (11 svar)
En liten "kula" vid analöppningen...

Har sedan 11 år tillbaka valt att leva utan partner. Det viktigaste har varit djur; perser och hund. Nu har Myran och jag levt ihop, hon blev 10 år denna månad, jag är 69. Mina gamla hundar blev 14 resp 15 år gamla och dog av ålderdom, endast tandstensbehandlingar. Myran har också varit frisk förutom tandsten som vi behandlat en gång per år. 


Har trott att vi ska åldras tillsammans, jag med mina krämpor och hon fortsatt frisk. Har alltid tänkt att hon kommer att överleva mig och att min dotter, som jag vet, gärna tar hand om henne en dag. 


Vi hade vår bad-dag igår med allt vad det innebär....Några dagars urtunning av pälsen innan och sedan bad tillsammans. Jag är inte så att jag brukar gå igenom henne vad gäller ev konstigheter men...där var den, den lilla "kulan" vid ändtarmsöppningen....Sov inget i natt men var tvungen att gå till vårdcentralen för egen provtagning på morgonen. 


Vi gick ut i morse,  12,8 grader ute och jag tänkte att nu behöver Myran ha på sitt täcke. Vet sedan förra vintern att det inte är populärt men testade ändå. Vi gick den rundan där hon alltid bajsar men inget hände....Då tog jag av täcket och hon gick två steg och bajsade, kissade. Mitt i denna chock över knölen så log jag....Myran vinner, har en bestämd åsikt över hur hon ska behandlas, hon är en personlig Yorkshireterrier-typ med Shih Tzu-päls helt enkelt. 


Ringde till vet. och p g a att jag bara kunde presentera mig och sedan började gråta så fixades en tid på torsdag....Jag är en person som har alldeles för många känslor när det gäller djur öht men brukar inte kunna gråta. Kallar mig gärna realist när det gäller framtida hot, det värsta kan hända....Då kanske jag inte blir lika chockad över sanningen....Är gammal läk. sekr. så när det gäller sjukdomar hos hundar känns mycket igen när det gäller människovården. 


Det är bara på Vovve jag kan skriva liknande utan att känna mig totalt borta. "Kulan" är inte helt avgränsad utan lite fast i omgivande vävnad, det är det som gör mig galen av oro....Håll gärna tummarna på att det är en fett- eller talgknöl eller liknande. Annika


 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om pipilotta och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hejsan har bara en liten fråga   [1] 14 okt: Sara.berg 14 okt: Anneli Liten sällskapsras - läs noga om ni kommenterar   [13] 4 jun: linn79 7 jun: linn79 Fästingskydd för liten hund   [7] 18 mar: Nisse och jag 19 mar: Huggorm röd liten knöl under hakan   [2] 21 jan: ErikAsk 22 jan: Draghund 3 hundar i en liten etta på 25m^2   [6] 11 okt: Smokiguy 5 nov: Borzoi Stora problem med liten hund, Hjälp   [5] 31 jul: Doge 8 aug: SpringerSpaniel En liten rysk hund har flyttat in till oss   [6] 1 maj: Milla68 4 maj: Milla68 Liten hund som inte vill vara ute   [5] 13 jan: VAOI91 14 jan: Ayrin Flagyl, dos till liten hund ?   [1] 31 jul: Alice7 31 jul: Lona En liten hundkompis till min chihuahuakille   [0] 1 jun: HCR
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Nova Scotia Duck Tolling Retriever | Grand Danois | Chinese Crested Dog | Pudel
© 1998-2024 Enfinia AB