Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
7 juli 2022 av Coella i skaffa hund (5 svar)
Wheaten, Westie eller något helt annat?

Hej!


vi är en familj på två vuxna och två barn (8 och 5år) som funderar på att skaffa vår första hund. Vi har en tidsplan på att kanske skaffa hund om två år så vi kan förbereda oss, hitta rätt ras och kanske gå lite förberedande kurser. Vi ser det som en stor grej att skaffa hund och vill skapa så bra förutsättningar som möjligt för att det ska bli rätt från start.


Vi önskar en hund som kan hänga med oss på allt, springa lös med oss i trädgården, följa med hem till vänner, hänga med på vandring och gosa med oss i soffan. Några timmar själv hemma behöver den klara men naturligtvis inte mer än fyra. Vi bor i villa med stor trädgård i stan och vi har en del katter och harar i området. Vi skulle gärna hålla på med agility om hunden tycker om det. En härlig familjehund helt enkelt :) vi kommer att gå kurser med den och förstår att man såklart måste lägga tid på träning. 


Vi har fastnat lite för soft coated wheaten terrier men även westie. Ni som har dessa tror ni att de skulle passa in i vår familj? Eller har ni andra förslag? Tar tacksamt emot era tankar om detta :)


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Coella och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Softcoated Wheaten päls, färg och namn   [5] 15 apr: Hjalles 24 maj: Hjalles IT eller Wheaten?   [5] 7 mar: Hjalles 13 mar: Elvira Fråga o att ev byta från barf till annat..?   [3] 17 jul: bebban 24 jul: Svea58 Eventuellt noskvalster el annat   [2] 14 apr: Filurpinnen 17 apr: Filurpinnen att vara roligare än allt annat   [4] 12 jun: Siljesmatte 14 jun: username Annat att äta än torrfoder (när o hur)   [4] 25 sep: Ulrika 26 sep: hundöga återkomst Postafen eller annat åksjuskemedel?   [6] 14 jan: SandraCarlsson 26 feb: Svea58 Får en westie bada i havet(saltvatten)?   [13] 3 feb: averylovelyday 7 feb: z_FlisansMatte Behöver tips på ensamhetsträning och lite annat..   [4] 12 jan: Lilla Trumman! 12 jan: mustaschnos träning med westie   [0] 7 dec: mali00
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Fransk Bulldogg | Dvärgpinscher | Rottweiler | Schäfer | Boxer | Shetland Sheepdog
© 1998-2024 Enfinia AB