Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
3 december 2023 av mojji i övriga hundfrågor (2 svar)
Hur stoppa hund från att revirpinka borta?

Hej. Jag har ett problem med min hund som jag hoppas ni kan ge tips och råd om. Jag bor ensam med hunden, och då blir det att när jag är borta är hon hemma ensam. Och några få timmar klarar hon att vara ensam. Men det känns väldigt skönt att kunna ta med henne när jag är bortbjuden. Då slipper jag sitta på nålar om det drar ut på tiden, och oroa mig för att hon fått vara ensam så länge. Och när jag kommer hem och är trött då kan hon vara pigg, utvilad och vill att vi ska hitta på något kul. Och jag vill bara få vila i lugn och ro! Det är påfrestande..
Jag har tagit med henne några gånger nu till några kompisar, och det har känts så skönt att inte behöva stressa hem. Men hon har en tendens att ibland liksom 'revirpinka' hemma hos andra, gärna på deras mattor. De förra gångerna jag var bort med henne, då gick det bra, hon pinkade inte inne.
Men nu den här sista gången, fastän jag hade tyckte jag, rastat henne ordentligt innan, så pinkade hon på två ställen på köksmattan hos mina kompisar!
Jag som varit så lättad att jag kunnat ta med henne utan problem tidigare! Det är så viktigt att kunna få göra det! Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag tänkte att jag kanske har henne i ett koppel när jag sitter hos mina kompisar, så att hon inte får springa runt fritt, utan att jag hela tiden håller ett öga på henne.
Har ni några tips och råd vad jag kan göra med detta?!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om mojji och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hund som ylar borta   [12] 4 sep: mojji 18 sep: Ayrin Ensam. Matte borta husse hemma   [1] 22 okt: z_Bettan 22 okt: Majala Lilla Stockholm borta?   [7] 5 feb: Sussane 18 feb: Gurkans Hur Stoppa en TJUV!? (hund)   [7] 27 jan: STB 3 feb: Sigge Hur stoppa skällande?   [3] 7 aug: mojji 17 aug: lillflingan Stoppa hanhundens sexlust med chipp   [6] 8 jan: Petit-Lissbell 10 jan: Vitryska vovvar Borta från hunden i tre månader   [11] 9 jul: cecbj195 10 jul: Teamefexa Hundsamlare måste stoppas.   [9] 13 apr: Röda hund 29 sep: Röda hund 41 hundar och deras ägare borta   [3] 19 mar: Vovven 20 mar: Hortensia Hjälp att stoppa hundtortyr - protestlista   [3] 3 feb: tussa 24 feb: tussa
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Schäfer | Pudel | Grand Danois | Golden Retriever | Labrador Retriever | Chihuahua
© 1998-2024 Enfinia AB