Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
14 november 2013 av MånaDisa i klotterplank (27 svar)
Vad kollar ni innan ni svarar på inlägg?
Innan ni svarar i en tråd, kollar ni då exempelvis hur länge personen varit medlem? Hur många inlägg h*n gjort eller hur gammal h*n är (om det finns i infot)?

Om ni kollar, svarar ni annorlunda då än om det är en luttrad gammal "vovve-räv"?

Själv kollar jag oftast om det är en medlem jag inte känner igen, och beroende på frågeställningen kanske jag svarar lite snällare mot nya Jag försöker i alla fall inte skrämma bort dem.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om MånaDisa och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 3
123

cecbj195
Medlem 2012-12-05
#1 14 november 2013 av cecbj195 Re: Vad kollar ni innan ni svarar på inlägg?
Det händer att jag kollar, men oftast inte. Försöker att vara vänlig i alla mina svar och aldrig skrämma bort någon (varför skulle jag det?) Sedan kanske man misslyckas ibland men det handlar mer om klumpigt ordval än några intentioner. Har jag något att tillägga i diskussionen så svarar jag.
Svara på detta inlägg

Angelicque
Medlem 2003-06-18
#2 14 november 2013 av Angelicque Re: Vad kollar ni innan ni svarar på inlägg?
Sneglar kanske på inforutan, men jag läser inte om medlemmen.

Svara på detta inlägg

Hortensia
Medlem 2010-01-18
#3 14 november 2013 av Hortensia Jag brukar inte .....
.... kolla något alls utan svarar utefter hur frågan är ställd.... men du har en poäng i att man (kanske omedvetet) visar större överseende med någon man inte känner igen.

Jag har verkligen inte för avsikt att skrämma bort någon, men själva anledningen till att jag överhuvudtaget är vovvemedlem, är att jag hoppas kunna hjälpa andras husdjur till ett bättre liv.... även om det betyder att jag råkar såra någon annan medlems självkänsla.

Det går ju ganska snabbt att komma underfund med min inställning till hundar (och andra djur) och den som inte sympatiserar med mina åsikter, kan ju låta bli att läsa mina inlägg. :)
Svara på detta inlägg

X Of Me
Medlem 2007-06-29
#4 14 november 2013 av X Of Me Ingenting oftast
Man ser ju om det är någon man känner igen eller så. Men jag svarar oftast bara utefter det jag ser i inlägget. Kanske skulle man kolla efter lite oftare
Svara på detta inlägg

Kalla
Medlem 2010-04-06
#5 14 november 2013 av Kalla Om jag tycker frågan är "konstig"
Eller påståendet kontroversiellt eller vad det nu kan vara, då brukar jag kolla upp, främst vad frågeställaren har för hundar och åldern. Jag lägger mig vinn om att alltid uttrycka mig sakligt och på ett lugnt och sansat sätt oavsett, men är det barn eller mycket unga som frågar så får man formulera sig lite annorlunda.
Svara på detta inlägg

sendit
Medlem 2006-08-02
#6 14 november 2013 av sendit Re: Vad kollar ni innan ni svarar på inlägg?
Jag kan kolla på hur många inlägg som medlemmen har skrivit. Står det att han/hon har skrivit 5 inlägg så är jag kanske lite snällare i ordval etc än jag hade varit om det stått att medlemmen skrivit 500 inlägg.

Annars kollar jag inte upp medlemmar innan jag svarar på deras inlägg.
Svara på detta inlägg

Bovven
Medlem 2011-02-17
#7 14 november 2013 av Bovven Re: Vad kollar ni innan ni svarar på inlägg?
Kollar inget speciellt, brukar alltid svara så snällt och trevligt som möjligt ändå. Ibland om jag inte har något snällt att säga så brukar jag inte skriva något alls, då jag vet att det säkert kommer vara någon annan som skriver exakt det jag hade velat skriva... plus att jag slipper vara den som är "elak" :P

Brukar också försöka vara duktig på att läsa vad andra har skrivit så det inte bara blir upprepningar. Med undantag om jag har någon personlig erfarenhet som jag kan bidra med också.

Svara på detta inlägg

snuzer
Medlem 2009-06-02
#8 14 november 2013 av snuzer Kollar ingenting, är för lat.
I bland så läser jag några andra svar och har de svarat som jag tänkt så skriver jag sällan i tråden.

Jag gillar inte eko
Svara på detta inlägg

Minsan
Medlem 2011-05-19
#9 14 november 2013 av Minsan Jag brukar bara kolla vem som har skrivit
Sen svarar jag om jag tycker jag kan tillföra något.

Ibland kan man ana sej till innehållet beroende på vem som skrivit, men jag har ganska dålig koll på vem som är vem. Några tycker jag mej "känna" rätt så bra nu (inom ramarna för vovve såklart) men ofta har jag ingen aning om vem jag skriver till och försöker hålla en vänlig inställning oavsett.
Svara på detta inlägg

Kalla
Medlem 2010-04-06
#10 14 november 2013 av Kalla Skulle ju ligga under TS ju...
          Om jag tycker frågan är "konstig"
          Eller påståendet kontroversiellt eller vad det nu kan vara, då brukar jag kolla upp, främst vad frågeställaren har för hundar och åldern. Jag lägger mig vinn om att alltid uttrycka mig sakligt och på ett lugnt och sansat sätt oavsett, men är det barn eller mycket unga som frågar så får man formulera sig lite annorlunda.
Duh...
Svara på detta inlägg
Sida 1 av 3
123

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Mat innan/efter promenad   [9] 10 maj: Tira Ros 12 maj: Ayrin Säkert 1000 såna här inlägg om Juckande   [14] 20 mar: BullandBear 21 mar: Lona Allergi test innan hundköp   [0] 25 feb: annaf85 Låna hem valp innan 8v   [8] 23 nov: kenzo85 25 nov: Gurkans Mat innan valpkurs?   [2] 29 aug: Tira Ros 31 aug: Tira Ros 16 årig hanhund visar oro innan nattsömn   [7] 24 jun: PoseidonHydrosphere 29 jun: Ayrin Bedrövliga inlägg igen   [11] 12 nov: pipilotta 17 nov: pipilotta varför postas inlägg som jag raderat   [2] 30 aug: lillflingis 3 sep: lillflingis Ta tik från valpar innan 8 veckor!   [16] 28 jun: Jjosefiin 30 jun: Jjosefiin Hjälp innan imorgon!!   [4] 19 feb: ChristopherH 20 feb: Lona
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Dobermann | American Staffordshire Terrier | Golden Retriever | Cavalier King Charles Spaniel | Grand Danois | Schäfer | Labrador Retriever
© 1998-2021 Enfinia AB